Tavsiye etmem. Watch 8 44mm ve GT 5 46mm kullanıyorum, istediğini sor gelsin
. Öncesinde de 2'şer yıl Watch 4 44 ve Watch 6 44 kullandım, W6 yine GT5 ile eşzamanlı. Huawei diğerinin yanında yarım akıllı, kesinlikle iki bildirim gösteren dijital saat gibi bir şey, ötesi değil.
Pilini öve öve bitiremiyorlar, geceleri takmadan 5 gün gidiyordu. W8 gece de takarak 3 gün gidiyor şu an, W6 geceli 2 gün gidiyordu. Hepsinde de tüm sensörler+AOD açık. Sensör ve ölçüm konusunda da fersah fersah geride Huawei'ler. Yani evet pili daha uzun çünkü harcayacak fonksiyonellik yok
Uygulama tarafında da uygulamasının her yeri reklam ve pro üyelik dolu, ayarları ve kişiselleştirmesi deli kısıtlı. Bildirim özelleştirmesi direkt yok, Whatsapp bildirimin açıksa oradaki
her bir mesaj teker teker titretiyor kolunu.
Gümüş kasa W8 ya da W8C alarak istediğin klasik şık görünümü gözün kapalı elde edersin. Kordon mekanizması kökten değiştiği için sen kutusundan silikon kordonlu çıkan düzünü bile alsan tokalı deri kordonla kasa bağlantılarına kadar değiştirebiliyorsun. Ha bu arada benim GT5 alma nedenim de birebir aynıydı, mavilisini aldım ve metal kordon takarak kullandım kullandığım süre boyunca. Şu anda da yatıyor çekmecemde.