Bütçe
~₺8.000
@Aakons, HB'yi aradım. 14 gün cayma hakkınız var, iade olur dedi ama tekrardan satın alsam 1.000 TL fazla vereceğim. 9.500 TL olmuş telefon.

İadeden önce servisi arayın sorun. Eğer yapabiliriz derlerse iade etmeyin.
Ekstra 9.5k civarına Realme 11 bulabilirsiniz.
Tecno Camon 20 Pro var. İşlemcileri aynı ama ufak tefek farklılıklar var işte. Yazılımı o kadar iyi değil bir de.

İadeden önce servisi arayın sorun. Eğer yapabiliriz derlerse iade etmeyin.
Ekstra 9.5k civarına Realme 11 bulabilirsiniz.
Tecno Camon 20 Pro var.

Bu fiyata Realme 11 mantıklı cihaz. Ama Tecno mantıklı değil. Bu fiyattaki Tecno cihazları genelde dandik oluyorlar.

Eğer yapabiliriz derlerse iade etmeyin.
Açıkçası 1 hafta önce aldığım sıfır cihazı tamir görmüş şekilde kullanmayı istemem. O yüzden değişim/iade talebi oluşturacağım. Az önce sıfırladım hatta, sorun devam ediyor. Bunun yanı sıra telefon ilk açıldığında bildirim çubuğunu açıyorum, 1-2 dk boyunca kasarak açılıyor. Sonra düzeliyor. O neyse ama uygulamalardaki bu takılarak ilerleme sorunu aşırı can sıkıcı, kullanılmıyor.

@Cyanogen hocam mümkünse Trendyol Go veya Spotify'a girip ekranı kaydırırken video atabilir misiniz bana? Bi' karşılaştırmak istiyorum madem aynı cihaz. Kanıt olarak da ekleyeyim hem.

Açıkçası 1 hafta önce aldığım sıfır cihazı tamir görmüş şekilde kullanmayı istemem. O yüzden değişim/iade talebi oluşturacağım. Az önce sıfırladım hatta, sorun devam ediyor. Bunun yanı sıra telefon ilk açıldığında bildirim çubuğunu açıyorum, 1-2 dk boyunca kasarak açılıyor. Sonra düzeliyor. O neyse ama uygulamalardaki bu takılarak ilerleme sorunu aşırı can sıkıcı, kullanılmıyor.

@Cyanogen hocam mümkünse Trendyol GO veya Spotify'a girip ekranı kaydırırken video atabilir misiniz bana? Bi' karşılaştırmak istiyorum madem aynı cihaz. Kanıt olarak da ekleyeyim hem.

İadeden sonra ne almayı dusunuyorsunuz?

İadeden sonra ne almayı dusunuyorsunuz?
Değişim talebi yollayacağım hocam. Umarım değişir. Samsung'a alışığım, o yüzden Xiaomi falan kullanmak istemiyorum hiç. Cihaz problemli yani belli sonuçta. O kadar kullanıcı satın almış, kimsenin bu şekilde takıla takıla kullandığını düşünmüyorum. Olsa yazarlardı en azından. Kısaca yine A16 alırım ama değişim talebi onaylanırsa tabii.

@Caner Uncu, A16 kullanan birine sordum böyle bir sorunu var mı diye.

Değişim talebi yollayacağım hocam. Umarım değişir. Samsung'a alışığım, o yüzden Xiaomi falan kullanmak istemiyorum hiç. Cihaz problemli yani belli sonuçta. O kadar kullanıcı satın almış, kimsenin bu şekilde takıla takıla kullandığını düşünmüyorum. Olsa yazarlardı en azından. Kısaca yine A16 alırım ama değişim talebi onaylanırsa tabii.

Öyle bir şey olsa toplama kararı alınırdı Samsung tarafından. Belli kullanan birilerine soracağım memberstan. Sorun yasamıyorlarsa sizin cihaz sorunlu maalesef. Amazon'dan vs alabilirsiniz veya Samsung shoptan.(diğerlerine göre ucuzsa tabii)

@Aakons, değişim talebi oluşturmak için de ürün fotoğrafı ve rapor zorunlu diyor. Video ekleme olsa ekleyeceğim ama fotoğraf veya rapor istiyor. Büyük ihtimal değiştirmeyip geri gönderecekler de neyse.

TR de çoğu sirket öyle. POCO X7'si iade etmek isteyen kişiyi Xiaomi global olmasa iade edemeyecekmis.