Emirko
Uzman
Her kullanımda hazne yıkamak mı yoksa süt köpürtücü çubuğu silip geçmek mi?
Çok işkence değil bu arada ya. Ablamda kullandığım makinede şöyle yapıyorum genelde içine koyduğum sütün tamamı tek seferde bitmiyor ben öyle dolduruyorum en azından sonra hazneyi çıkartıyorum zaten kapağı var buzdolabında muhafaza ediyorum tekrar takıp kullanıyorum sütü. E bir zahmet temizliğini de yapın sonra
Ben normal sütü çubuğa tutunca süt hem ısınıp hem köpüklenmiyor mu? Hazneliye ne gerek var? Ayrıca bana filtre kahve bölmesi de lazım ona göre konuşun lütfen?
Filtre kahve çok tüketmiyorsanız eğer diye başka marka tavsiye etmiştim o halde sizin baktığınız model işinizi görür. bu arada tabii ki de çubuk sütünüzü ısıtır ve köpürtür. O yüzden kahve makinesi başında vakit geçirmeyi, uğraşmayı seviyorsanız, hevesliyseniz diye söyledim aslında. Benim gibi değilseniz abi ben tuşuma basayım kahvesini köpüğü çeksin hazırlasın otomatik diye bir yerden sonra uğraşmak zor gelir diye demiştim. Tabii o tam otomatik makineler sizin belirttiğiniz bütçenin çok üstünde ben de o yüzden vazgeçmiştim.