Bütçe
8.000 TL
G4'te renklerin biraz sarımtırak olduğunu gördüm
Merhaba,

Samsung G4 kullanıyorum ve ''eco sensor'' modu var, eğer onu kapatırsan renkler gayet iyi. Bir de ''Kontrast Yükseltici'' gibi bir ayar var, onu da aktif ettiğinde çok daha iyi oluyor. ''Eco Sensor'' varsayılan olarak açık geliyor.

Renkler bence bir oyuncu monitörüne göre gayet tatmin edici. Tasarımı gayet iyi, pivot olması ekstra artı. Tek eksisi ekran biraz fazla sallanıyor, Ben öğrenci indirimiyle ₺5.700'ye aldım ama ₺8.000 eder mi bilemiyorum, kullanıcı deneyimini aktarmak istedim.

Anladım şuan 24g2ze itopyada var sadece oradan mecbur kalmassam almak istemiyorum zaten. G4 ve bu AOCun yeni 25g4sxu 310 hz modeli arasındayım şuan.
Ağırlıklı olarak FPS oyunları oynuyorsanız AOC daha mantıklı bir tercih olacaktır. Monitörün yeni olması kafanızı karıştırmasın, çıktığından beri sorun yaşayan birini görmedim.

Hikayeli oyunlar oynuyorsanız da G4 alınabilir. Güzel bir monitör.

İki monitörde de ghosting vs. yok kronik olarak. Kullanımınıza göre ikiside sizi memnun eder.

Anladım şuan 24g2ze itopyada var sadece oradan mecbur kalmassam almak istemiyorum zaten. G4 ve bu AOCun yeni 25g4sxu 310 hz modeli arasındayım şuan.
G4 hakkında küçük bir bilgi vereyim, öğrenci indirimi şuan uygulanmıyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250805_075053_Samsung Shop.webp
    Screenshot_20250805_075053_Samsung Shop.webp
    507,7 KB · Görüntüleme: 43