- Makaleler
- 1
Sepette 8K oluyordu. O zaman G4 mu olay baska secenek yok sanirsam.
Olay G4. Başka bir şey düşünme.
Son düzenleyen: Moderatör:
Sepette 8K oluyordu. O zaman G4 mu olay baska secenek yok sanirsam.
Kullanıyorum, öyle bir sorun yok sorunsuz monitor.G4 de renklerin biraz sarımtırak olduğunu gördüm okuduğum yorumlardan zamanında denediğim ASUS TUF monitörde aynıydı iade etmiştim pek hoş olmadı bu olay.
G4 de renklerin biraz sarımtırak olduğunu gördüm okuduğum yorumlardan zamanında denediğim ASUS TUF monitörde aynıydı iade etmiştim pek hoş olmadı bu olay.
Anladım şuan 24g2ze itopyada var sadece oradan mecbur kalmassam almak istemiyorum zaten. G4 ve bu AOCun yeni 25g4sxu 310 hz modeli arasındayım şuan.AOC 24G2ze de kullandım g4'te kullandım. Ben şahsen G4'ü daha çok beğendim.
Merhaba,
Ağırlıklı olarak FPS oyunları oynuyorsanız AOC daha mantıklı bir tercih olacaktır. Monitörün yeni olması kafanızı karıştırmasın, çıktığından beri sorun yaşayan birini görmedim.Anladım şuan 24g2ze itopyada var sadece oradan mecbur kalmassam almak istemiyorum zaten. G4 ve bu AOCun yeni 25g4sxu 310 hz modeli arasındayım şuan.
G4 hakkında küçük bir bilgi vereyim, öğrenci indirimi şuan uygulanmıyor.Anladım şuan 24g2ze itopyada var sadece oradan mecbur kalmassam almak istemiyorum zaten. G4 ve bu AOCun yeni 25g4sxu 310 hz modeli arasındayım şuan.