Caspian Uzman Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 71 Beğeniler 18 9 Kasım 2025 #1 Merhaba, 7.000‑8.000 TL bütçeme uygun tablet arıyorum. Amaç: Ders çalışmak, PDF/kitap okumak, not almak. Kalem desteği olursa süper olur (kutuda olması şart değil, uyumlu yeterli). Ekranı güzel, kasmayan/donmayan bir cihaz olsun. Önerileriniz nedir?
Merhaba, 7.000‑8.000 TL bütçeme uygun tablet arıyorum. Amaç: Ders çalışmak, PDF/kitap okumak, not almak. Kalem desteği olursa süper olur (kutuda olması şart değil, uyumlu yeterli). Ekranı güzel, kasmayan/donmayan bir cihaz olsun. Önerileriniz nedir?
Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.359 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.690 9 Kasım 2025 #2 Caspian dedi: Merhaba, 7.000‑8.000 TL bütçeme uygun tablet arıyorum. Amaç: Ders çalışmak, PDF/kitap okumak, not almak. Kalem desteği olursa süper olur (kutuda olması şart değil, uyumlu yeterli). Ekranı güzel, kasmayan/donmayan bir cihaz olsun. Önerileriniz nedir? Genişletmek için tıkla... MatePad 11.5
Caspian dedi: Merhaba, 7.000‑8.000 TL bütçeme uygun tablet arıyorum. Amaç: Ders çalışmak, PDF/kitap okumak, not almak. Kalem desteği olursa süper olur (kutuda olması şart değil, uyumlu yeterli). Ekranı güzel, kasmayan/donmayan bir cihaz olsun. Önerileriniz nedir? Genişletmek için tıkla... MatePad 11.5
KS KS Caspian Uzman Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 71 Beğeniler 18 9 Kasım 2025 #3 Aakons dedi: MatePad 11.5 Genişletmek için tıkla... 6 GB RAM versiyonu mu peki yetersiz olur mu sizce.
Aakons dedi: MatePad 11.5 Genişletmek için tıkla... 6 GB RAM versiyonu mu peki yetersiz olur mu sizce.
Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.359 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.690 9 Kasım 2025 #4 Caspian dedi: 6 GB RAM versiyonu mu peki yetersiz olur mu sizce. Genişletmek için tıkla... Hayır gayet yeterli. Bende de var sorun yok.
Caspian dedi: 6 GB RAM versiyonu mu peki yetersiz olur mu sizce. Genişletmek için tıkla... Hayır gayet yeterli. Bende de var sorun yok.
KS KS Caspian Uzman Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 71 Beğeniler 18 9 Kasım 2025 #5 Aakons dedi: Hayır gayet yeterli. Bende de var sorun yok. Genişletmek için tıkla... Kalem aldınız mı peki ne önerirsiniz bu tablet için.
Aakons dedi: Hayır gayet yeterli. Bende de var sorun yok. Genişletmek için tıkla... Kalem aldınız mı peki ne önerirsiniz bu tablet için.
Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.359 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.690 9 Kasım 2025 #6 Caspian dedi: Kalem aldınız mı peki ne önerirsiniz bu tablet için. Genişletmek için tıkla... Kalem kendi orijinal kalemini aldım. M pencil 3 package aldım https://consumer.huawei.com/tr/accessories/m-pencil-package/buy/
Caspian dedi: Kalem aldınız mı peki ne önerirsiniz bu tablet için. Genişletmek için tıkla... Kalem kendi orijinal kalemini aldım. M pencil 3 package aldım https://consumer.huawei.com/tr/accessories/m-pencil-package/buy/
KS KS Caspian Uzman Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 71 Beğeniler 18 9 Kasım 2025 #7 matepad 11.5 6 GB RAM ve bu kalem ne kadar götürür beni tahminen kasma donma yok dediniz değil mi? Aakons dedi: Kalem kendi orijinal kalemini aldım. M pencil 3 package aldım. https://consumer.huawei.com/tr/accessories/m-pencil-package/buy/ Genişletmek için tıkla... MatePad 11.5 6 GB RAM ve bu kalem ne kadar götürür beni tahminen kasma donma yok dediniz değil mi?
matepad 11.5 6 GB RAM ve bu kalem ne kadar götürür beni tahminen kasma donma yok dediniz değil mi? Aakons dedi: Kalem kendi orijinal kalemini aldım. M pencil 3 package aldım. https://consumer.huawei.com/tr/accessories/m-pencil-package/buy/ Genişletmek için tıkla... MatePad 11.5 6 GB RAM ve bu kalem ne kadar götürür beni tahminen kasma donma yok dediniz değil mi?
Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.359 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.690 9 Kasım 2025 #8 Caspian dedi: MatePad 11.5 6 GB RAM ve bu kalem ne kadar götürür beni tahminen kasma donma yok dediniz değil mi? MatePad 11.5 6 GB RAM ve bu kalem ne kadar götürür beni tahminen kasma donma yok dediniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Kasma donma yok hocam. 3 4 yıl götürür en kötü.
Caspian dedi: MatePad 11.5 6 GB RAM ve bu kalem ne kadar götürür beni tahminen kasma donma yok dediniz değil mi? MatePad 11.5 6 GB RAM ve bu kalem ne kadar götürür beni tahminen kasma donma yok dediniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Kasma donma yok hocam. 3 4 yıl götürür en kötü.
KS KS Caspian Uzman Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 71 Beğeniler 18 9 Kasım 2025 #9 Aakons dedi: Kasma donma yok hocam. 3 4 yıl götürür en kötü. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.
Aakons dedi: Kasma donma yok hocam. 3 4 yıl götürür en kötü. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.
Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.359 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.690 9 Kasım 2025 #10 Caspian dedi: Çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Güzel günlerde kullan.