Genel olarak film ve dizi izlemek için arıyorum, bu yüzden ekranın olduğunca büyük ve kaliteli olması gerekiyor. Oyun da ara sıra oynarım. Redmi Pad 2 9.7 inç gördüm; RAM olarak düşük olsa da ekranın büyüklüğü ve kalitesi fiyatına göre iyi geldi film dizi için. 7-8K diyebilirim bütçeye.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 7.000-8.000 TL
Andrea Kimi Antonelli 92
Üstün
@THE KEROXEAGenel olarak film ve dizi izlemek için arıyorum, bu yüzden ekranın olduğunca büyük ve kaliteli olması gerekiyor. Oyun da ara sıra oynarım. Redmi Pad 2 9.7 inç gördüm; RAM olarak düşük olsa da ekranın büyüklüğü ve kalitesi fiyatına göre iyi geldi film dizi için. 7-8K diyebilirim bütçeye.
Samsung Galaxy Tab A11+ 6Gb 128Gb Gümüş Tablet
Samsung Galaxy Tab A11+ 6Gb 128Gb Gümüş Tablet ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Android Tablet ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
![]()
Samsung Galaxy Tab A11+ 6Gb 128Gb Gümüş Tablet
Samsung Galaxy Tab A11+ 6Gb 128Gb Gümüş Tablet ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Android Tablet ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Bunları biliyorum zaten de o kadar vermek içimden gelmiyor çok. Daha F/P bir şeyler olsa daha iyi gibi ondan 7-8 arası dedim.
SF26 92
Bilgin
Aktif kullanıcısıyım, çok memnunum.
Aktif kullanıcısıyım, çok memnunum.
Doğrudur da satıcı çöp ya PttAVM'den sakız almam.
THE KEROXEA 14
Üstün
Telefon modeliniz nedir? Telefonunuz ile aynı marka cihaz alın. İnanılmaz kolaylık sağlıyor cidden. Özellikle Samsung ise ekosistemin zirvesini yaşıyorsunuz.
venovar 92
Bilgin
Redmi Pad 2 9.7 var bende. Sadece kitap okumak ve internet tarayıcısı için kullanıyorum. Şu an GSI ROM yüklü. Stok romun pil süresini ve optimizasyonunu beğenmedim. Alınır mı? Dizi film için bir süre idare eder belki ama oyun için zannetmiyorum. Dizi film için de uzun süre kullanamayabilirsiniz. Çünkü 4GB ram, uygulamalar geliştikçe çok az gelmeye başlayacaktır. Tek pozitif özelliği ekranı. Ekranı çok hoşuma gitti. Renkli, canlı, büyüklüğü ideal.
@deiinzz
@deiinzz