Sağ ol hocam her derde devasın.

Series S'de de Game Pass var hocam sonuçta.
Yani GamePass oyunları için konsola bile gerek yok VPN ve kontrolcüyle oynarsınız ancak diğer oyunları da hesaba katmak lazım, şahsen Xbox One ve Xbox Series S ikilisine sahibim (ayriyeten PS3'ümde mevcut o ayrı bir hikaye) ve GamePass oyunlarını yılda 1 kere falan alıp istediklerimi oynuyorum haricinde zevkime göre alışveriş yapıyorum. Bu bütçede 9. nesil alınabilir yalnızca Xbox Series S var onu alın derim belki Series X veya PS5/5 Pro kadar güçlü değil ancak yeni oyunları oynatıyor mu oynatıyor çok para harcamaya değmez eğer yüksek kare hızları takıntısı yoksa.

Yani Game Pass oyunları için konsola bile gerek yok VPN ve kontrolcüyle oynarsınız ancak diğer oyunları da hesaba katmak lazım, şahsen Xbox One ve Xbox Series S ikilisine sahibim (ayrıyeten PS3'UMD'e mevcut o ayrı bir hikaye) ve Game Pass oyunlarını yılda 1 kere falan alıp istediklerimi oynuyorum haricinde zevkime göre alışveriş yapıyorum. Bu bütçede 9. nesil alınabilir yalnızca Xbox Series S var onu alın derim belki Series X veya PS5/5 Pro kadar güçlü değil ancak yeni oyunları oynatıyor mu oynatıyor çok para harcamaya değmez eğer yüksek kare hızları takıntısı yoksa.

Yok hocam yüksek kare hızı diye bir takıntım 60 FPS babadır bizim için. Yani ben şu an dediğim 8000'TL'lik Xbox Series S'e daha yatkınım şu an. Game Pass sistemi ve oyun konsolu deneyimi için.

Yok hocam yüksek kare hızı diye bir takıntım 60 FPS babadır bizim için. Yani ben şu an dediğim 8000'TL'lik Xbox Series S'e daha yatkınım şu an. Game Pass sistemi ve oyun konsolu deneyimi için.
İnanın bana en mantıklı seçenek zaten PS4'e kıyasla, ilk alırken emin değildim acaba memnun kalır mıyım yeni nesil diğer konsollara karşın mutlu eder mi diye ancak 7500'a mı ne bulmuştum öyle olunca şans vermek istedim ve memnunum şuan için disk oyunlarımı oynayamamak haricinde (Xbox 360'tan kalan birçok oyunum var keza Xbox One'da da oyunlarım mevcut diskte) en ufak bir eksiği olduğunu söyleyemem kare hızı takıntısı olmayan herkesi memnun edecek bir cihaz.

İnanın bana en mantıklı seçenek zaten PS4'e kıyasla, ilk alırken emin değildim acaba memnun kalır mıyım yeni nesil diğer konsollara karşın mutlu eder mi diye ancak 7500'a mı ne bulmuştum öyle olunca şans vermek istedim ve memnunum şu an için disk oyunlarımı oynayamamak haricinde (Xbox 360'tan kalan birçok oyunum var keza Xbox One'da da oyunlarım mevcut diskte) en ufak bir eksiği olduğunu söyleyemem kare hızı takıntısı olmayan herkesi memnun edecek bir cihaz.

Normal PS4 mü peki PS4 Slim PS4 fat PS4 Pro gibi şeylerde var ya onları mı önerirsin.

Normal PS4 mü peki PS4 Slim PS4 fat PS4 Pro gibi şeylerde var ya onları mı önerirsin.
PS4 Pro daha iyi olmasına karşın çıkmaya değmez, slim model biraz daha sessizdir daha çok önerilir ancak çok bir fark yok. Exclusive oyunlar için özel bir alma sebebiniz yoksa almayın derim (PS3 fiyatlarına aynı nesil Xbox One var veya PS4'le benzer fiyatlara Series S var PS tarafı fiyat olarak mantıksız kalıyor eğer exclusive oyunları için almayacaksanız).

GTA 6 oynamak gibi bir derdiniz varsa ikinci el Series S bakabilirsiniz.

Öyle bir derdim yok elhamdülillah.

PS4 Pro daha iyi olmasına karşın çıkmaya değmez, Slim model biraz daha sessizdir daha çok önerilir ancak çok bir fark yok. Exclusive oyunlar için özel bir alma sebebiniz yoksa almayın derim (PS3 fiyatlarına aynı nesil Xbox One var veya PS4'le benzer fiyatlara Series S var PS tarafı fiyat olarak mantıksız kalıyor eğer exclusive oyunları için almayacaksanız).

Yani bunun sonucunda öneriniz nedir tam olarak.

@23777, PS4 veya PS4 Slim ikilisinden hangisini daha ucuza alırsanız onu alın derim bahsettiğiniz o 3 konsol arasında, bütün konsolları göz önünde bulunduracak olursakta Series S derim.