Dediğim gibi X1 rendering resolution ile oynuyor. Videodan anlamamış olabilirsiniz ama gerçekte inanılmaz bulanık oluyor.
PSP'de zaten 272px ile oynanıyor. Çoğu PSP modelinde ghosting sorunu bulunuyor. 1X RR'de olsa bile bence kabul edilebilir. Şahsen 20 yıllık donanıma para vermektense bunu almak daha mantıklı bence.

PSP'de zaten 272px ile oynanıyor. Çoğu PSP modelinde ghosting sorunu bulunuyor. 1X RR'de olsa bile bence kabul edilebilir. Şahsen 20 yıllık donanıma para vermektense bunu almak daha mantıklı bence.

Hocam dediğim gibi kullanıyorum görüntü oynanabilir vaziyette değil. İlla oynanacaksa PC'den veya telefondan oynanmalı ki en azından anlamı olsun, çamur gibi görüntüde oynanmamalı. God of War gibi oyunları layıkıyla oynamak için 100€ üstü muadillere yönelmek gerekiyor.

Hocam dediğim gibi kullanıyorum görüntü oynanabilir vaziyette değil. İlla oynanacaksa PC'den veya telefondan oynanmalı ki en azından anlamı olsun, çamur gibi görüntüde oynanmamalı. God of War gibi oyunları layıkıyla oynamak için 100€ üstü muadillere yönelmek gerekiyor.
Aslında joystick olsa Retroid Pocket Classic çok iyi bir seçenek. Sadece D-Pad var ama maalesef.

@Yener K, kardeşin seni ham yapsın mı :D Bende var Kishi V2. Geçen yıl almıştım sanırım 2000 TL civarına. Telefon olarak da iPhone 13 kullanıyorum. Denediğim her oyunda çok iyi performans aldım. Bunun için telefona ayrıca para vermedim mesela. Telefonum da pahalı veya çok iyi bir model değil. Kishi için de illa Pro almana gerek yok. V3 olmak zorunda da değil. Sadece alternatif.

@Akif, elbette ham yapabilirsin kardeşim. İphone 13 de fena makine değildir ha... Hâlâ gideri var. V2 olanları 2000-3000 civarında bulmak mümkün.
@Yener K, kardeşin seni ham yapsın mı :D Bende var Kishi V2. Geçen yıl almıştım sanırım 2000 TL civarına. Telefon olarak da iPhone 13 kullanıyorum. Denediğim her oyunda çok iyi performans aldım. Bunun için telefona ayrıca para vermedim mesela. Telefonum da pahalı veya çok iyi bir model değil. Kishi için de illa Pro almana gerek yok. V3 olmak zorunda da değil. Sadece alternatif.

Benim dediğiniz cihazlara karşı tek kaygım telefonumun batarya ömrünü yiyecek olması. Sanırım en büyük dezavantajları da bu.

@Yener K, fiyatları yükselmiş evet. 13'ü şahsen beğenmiyorum. Eminim 20-25 bin TL bandında daha iyi Android'ler vardır. 13 bile götürüyorsa onlar da pekala oynatabilir diye düşünüyorum. Ha ekstrasını da eklemek lazım. Kishi yazılımı ile evdeki PC'den telefona doğrudan yansıtma yapıp PC'ndeki oyunu oynayabiliyorsun telefonda. PS Portal mantığı. Bu şekilde de epey bir oyun oynamıştım.

@Blackraven, amaan telefonu da kaç yıl kullanıyoruz ki? Ben saldım açıkçası pilmiş ömürmüş.