Bütçe
En fazla 15000
Aslinda fiyat olarak daha yukarilara cikabilirim ama dedigim gibi bu tur oyunlar oynayacagim icin gereksiz geldi.

Tam olarak dediginiz gibi cogunlukla disarida kullanacagim ve sarjinin uzun gitmesi onemli :D

Yurt dışından getirme imkanim da var. Switch Lite cok tavsiye etmissiniz. Odin 2 ile kiyaslarsaniz artilari eksileri nelerdir?

Odin 2 direk canavar hem emülatör açarsın hem de Switch Lite ile aynı batarya ömrü kadar oyun oynarsın. Snapdragon SoC ve Android'in emülasyon kapasitesi birleşince manyak cihaz üstelik OLED ekranlı. Hall effect ve RAM gibi artılarıyla neredeyse her konuda üstün bir cihaz alabiliyorsan onu al. Android'in nimetleri olan oyun dışı kullanım içinde çok aktif bir cihaz.

Odin 2 direk canavar hem emülatör açarsın hem de Switch Lite ile aynı batarya ömrü kadar oyun oynarsın. Snapdragon SoC ve Android'in emülasyon kapasitesi birleşince manyak cihaz üstelik OLED ekranlı. Hall effect ve RAM gibi artılarıyla neredeyse her konuda üstün bir cihaz alabiliyorsan onu al. Android'in nimetleri olan oyun dışı kullanım içinde çok aktif bir cihaz.

Switch OLED ve Lite kiyaslamasina baktim da OLED ortalama su fiyatlara (13 bin civari) geliyor ve ekran boyutu 7 inc olmasi cezbetti. Anlamadigim bir sekilde duz switch'ten daha uygun gozukuyor hem de :D Asil soru Odin 2 ile de asagi yukari ayni fiyat, benzer ozellikler ama odin 2 cok daha esnek bir cihazmis. Ustelik cok az bir farkla Odin 3 diye bir cihaz daha varmis, cok begendim. Bu ucunden birini secicem galiba

Switch OLED ve Lite kiyaslamasina baktim da OLED ortalama su fiyatlara (13 bin civari) geliyor ve ekran boyutu 7 inc olmasi cezbetti. Anlamadigim bir sekilde duz Switch'ten daha uygun gozukuyor hem de :D asil soru Odin 2 ile de asagi yukari ayni fiyat, benzer ozellikler ama Odin 2 cok daha esnek bir cihazmis. Ustelik cok az bir farkla Odin 3 diye bir cihaz daha varmis, cok begendim. Bu ucunden birini seçeceğim galiba.

Yurt dışından alırsan ve marka takıntın yoksa kesinlikle daha mantıklı Odin 2 zaten Switch oyunlarını ufak takılmalar olsa da açabilecek kapasitede. Lakin şunu unutmayalım evet Switch kendi oyunlarını açabilir lakin gidip de çipli olsa bile 3DS emüle edemez.

Yurt dışından alırsan ve marka takıntın yoksa kesinlikle daha mantıklı Odin 2 zaten Switch oyunlarını ufak takılmalar olsa da açabilecek kapasitede. Lakin şunu unutmayalım evet Switch kendi oyunlarını açabilir lakin gidip de çipli olsa bile 3DS emüle edemez.
Marka takintim yok ama odinler de kaliteli duruyor. Switche ozel oyunlara da ilgim yok. Cok tesekkur ederim. Muhtemelen Odin serisi bir cihaz alacagim.

Marka takintim yok ama Odin'ler de kaliteli duruyor. Switch'e ozel oyunlara da ilgim yok. Cok teşekkür ederim. Muhtemelen Odin serisi bir cihaz alacagim.

Hazır gidip almışken yanına bir de retroid screen alıp 3DS oyunları için portatif çift ekran eklentisi yapabilirsin.
1761851102675.webp

Cok iyiymis bu :D ortalama kac saat goturuyor seni?

Bu benim cihazım değil örnek aldım, ben kendi diy cihazımı yapmakla meşgulüm şu an :D. Bu ekranlar Low energy ekranlar diye geçiyor 8000MAH şarjı hiç etkilemez. 4-5 saat rahat götürüyor bu cihaz. Telefon işlemcisi kullanan bir cihaz düşün verimlilik maksimum düzeyde :D
He dersen bu bana yetmez ben ASUS ROG Ally Extreme gibi manyak güç tüketen bir cihazda Baseus Adaman sayesinde ekstra 2-3 saat alıyordum bunu uzun süre yaşatır :D

Aslinda fiyat olarak daha yukarilara cikabilirim ama dedigim gibi bu tur oyunlar oynayacagim icin gereksiz geldi.

Tam olarak dediginiz gibi cogunlukla disarida kullanacagim ve sarjinin uzun gitmesi onemli :D

Yurtdisindan getirme imkanim da var. Switch lite cok tavsiye etmissiniz. Odin 2 ile kiyaslarsaniz artilari eksileri nelerdir?
Dışarda kullanacaksanız Switch OLED / Lite'dan birisini alın. ROG Ally, Steam Deck kesinlikle bulaşmayın. Hayvan gibi ağır, büyük, mobilite düşmanı cihazlar. Switch Lite telefondan biraz daha büyük, çok mobil ve şarjı da beni tatmin eden bir cihaz.
OLED alırsanız, şarjı güzel gidecek ve çok daha kaliteli bir panele de sahip olacaksınız. Tâbi, yine daha büyük bir cihaz.

Bence sizin isteklerinize en iyi uyan cihaz Switch Lite.