Bütçe
8.000 TL
Bana sosyal medya ve günlük kullanım için uzun bir süre götürecek sıfır telefon önerebilir misiniz? İnternetten baktığımda bu bütçede pek sıfır cihaz olmadığını gördüm. Facebook'ta falan sıfır yurt dışı cihaz satan yerler gördüm, sizce alınır mı?
Ben Realme 12 Lite öneriyorum.

Hocam IPS 90 Hz panele sahip o kadar da kötü gözükmüyor bence. A06 da iyiydi.
Açıkçası panel NFC hoparlör 2 GB RAM gibi avantajları olsa da general ya da Reeder gibi bu da çinlilerin bloatlı arayüzünü kullanıyor ve sizin de şikayet ettiğiniz veri sızıntılarınıda yapıyor :D
A07'de kaliteli değil hocam ancak Omix'e göre üreten ve onda kullanılan parçalar daha iyi. En azından servis desteği var.
Konu sahibi hangisini istiyorsa onu alsın diyelim. O1 Neo'u 1080p 120 Hz'lik panel ve 6/8 GB RAM sunduğu için önerdim ben.

Bloatware konusu da basit bir debloat ile halledilebiliyor diyeyim. Servis konusunda ise haklısınız hocam.

Konu sahibi hangisini istiyorsa onu alsın diyelim. O1 Neo'u 1080p 120 Hz'lik panel ve 6/8 GB RAM sunduğu için önerdim ben.

Bloatware konusu da basit bir debloat ile halledilebiliyor diyeyim. Servis konusunda ise haklısınız hocam.

bence de. Hangisini alırsa alsın sonuçta 3 yılı çıkarmaz bunlar :D
Yazılımını bilmiyorum ancak sorun çıkarmaz umarım.

Hocam bütçem o kadar çıkamaz.

Hocam garanti olsun diye A07 alacağım sanırım.

Son düzenleme:

Sizden tekrardan muazzam bir öneri. 👏👏👏

3 yıllık çok eski giriş segment çöp SD işlemci, FHD ekran, 108 MP yapay zeka ile sulu boya resmi çizmiş gibi görüntüler ve çok ağır, kalın kasa ile birlikte 20 FPS RealmeUI deneyimi.👏👏

Son düzenleyen: Moderatör:
A07 6 GB RAM'li olsaydı iyi olurdu. Lakin 4 GB RAM G99 işlemciyi frenleyecektir. Güncellemeleri yapıp yapmamanız konusunda karar size ait elbette.
Sosyal medya uygulamalarında sorun olacağını sanmıyorum. İşlemci konusunda da daha iyi A07 (Realme 12 Lite'a kıyasla). Ayrıca UFS depolama var.

A07 alırsa güncelleme yapmaz olur biter.

Sosyal medya uygulamalarında sorun olacağını sanmıyorum. İşlemci konusunda da daha iyi A07 (Realme 12 Lite'a kıyasla). Ayrıca UFS depolama var.

A07 alırsa güncelleme yapmaz olur biter.

Aynı zamanda ismi farklı olan modelinde (C67) eMMC 5.1 kullanıldığı belirtilmiş. Yani muhtemelen UFS kullanmıyor.

Bana sosyal medya ve günlük kullanım için uzun bir süre götürecek sıfır telefon önerebilir misiniz? İnternetten baktığımda bu bütçede pek sıfır cihaz olmadığını gördüm. Facebook'ta falan sıfır yurt dışı cihaz satan yerler gördüm, sizce alınır mı?
Galaxy A07 ancak müthiş performans beklemeyiniz.