Önceki Seduna marka koltuğum kırıldı. Herhalde benim ağırlığıma göre değildi veya 3 yıl ömrü vardı bilmiyorum. Bu tip bir şey yaşamak istemiyorum, uzun yıllar kullanmak istiyorum koltuğu. Evden çalışan biriyim günde minimum 12-13 saat oturuyorum. 1.80 boy 95 kiloyum ama çok hızlı kilo alıp verebiliyorum. Yani bir anda 105-110 kilo da olabilirim ilerleyen yıllarda. Bu yüzden bana sağlam bir koltuk lazım. Ayrıca en azından oturduğum yerin deri olmasını istemiyorum çünkü yırtılma, dökülme veya terletme gibi sorunları yaşadım eski koltuğumda. Gözüme çarpan modeller Hawk'ın Fame ve Fab modelleri, XDrive'ın ise 15'li ve Anka modelleri. Bütçem 8500₺ fakat daha ucuz işimi görebilecek modeller de varsa gidip onu alırım 8500 veya 9000 civarında olan bir modeli alma zorunluluğum yok.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 8500
murim
Uzman
Hocam bende 120 lerdeyim bu modelin koltuğunu aldım Allah var taşıyor. Bir bak istersen normalde 10.000₺ idi fiyatda güzel indirim yapmışlar.
www.trendyol.com
XDrive Anka Profesyonel Oyuncu Koltuğu Kumaş Gri Fiyatı, Yorumları - Trendyol
XDrive Anka Profesyonel Oyuncu Koltuğu Kumaş Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Lotus
Yetkin
Yani bro anlattıklarına en iyisi yemek sandaliyesi gibi duruyor ama hawk oyuncu koltuklarını öneririm. Kumaş alman daha iyi olur şahsen çok memnunum.