Konuyu dikkatli okuyan yok ki. Belirtildiği üzere çok yüksek bir şey istenmiyor ki küçük oyunlar deniliyor. Konu telefon olunca neden herkes en yükseğine zorlamaya çalışıyor?
Küçük oyunlar diyor küçük oyun ne demek puzzle oyunları, konuşan tom gibi oyunlar demek. Artı bir de yetişkin biri kullanmayacak deniliyor. Yani cihaz temiz olmalı sağlam olmalı ve onun dışında işlemcisi düşük-orta segment olmalı. Siz gitmişsiniz S22, S21FE, S20FE önermişsiniz. Yapmayın hocam gereksiz güce ne gerek var hem de eski amiral gemilerini önermişsiniz. Amiral gemileri pili hızlı tüketir ayrıca. Çok fazla uzatmayacağım kısaca orta düşük segment bir cihaz kullanıcının işini görecektir abartmayın.

Konuyu dikkatli okuyan yok ki. Belirtildiği üzere çok yüksek bir şey istenmiyor ki küçük oyunlar deniliyor. Konu telefon olunca neden herkes en yükseğine zorlamaya çalışıyor?
Küçük oyunlar diyor küçük oyun ne demek puzzle oyunları, konuşan tom gibi oyunlar demek. Artı bir de yetişkin biri kullanmayacak deniliyor. Yani cihaz temiz olmalı sağlam olmalı ve onun dışında işlemcisi düşük-orta segment olmalı. Siz gitmişsiniz S22, S21FE, S20FE önermişsiniz. Yapmayın hocam gereksiz güce ne gerek var hem de eski amiral gemilerini önermişsiniz. Amiral gemileri pili hızlı tüketir ayrıca. Çok fazla uzatmayacağım kısaca orta düşük segment bir cihaz kullanıcının işini görecektir abartmayın.
Bu tarz forumların mantığı; bir cihaz önerisi istendiği zaman, fiyat performans odaklı alınabilecek en üst sınırda cihaz önerisi yapmaktır. Önerdiğiniz A04s'in ne kadar düşük bir cihaz olduğunun farkına varsanız zaten önermezdiniz. Yıl 2025 olmuş. 7 yıllık Cortex A55 çekirdekli, eMMC 5.1 kullanan, 4G'de LTE Cat 13 desteğinde sınırlı kalan bir telefonun alınabilirliği bir kenara; 8500 TL vermek fazlasıyla abes. Üstüne üstlük 4 GB ram ve 64 GB hafızasıyla oldukça yetersiz, powerbankvari görünüm ve çağ dışı tasarım da cabası. Bırakalım artık A04s tarihin tozlu sayfalarındaki yerini alsın. Çok beğendiyseniz kendinize bir A04s alabilirsiniz, kimse size mani olmaz.

Sıfır olarak Samsung A04s veya A04 alabilirsiniz. Samsung Galaxy A04s 64 GB Siyah Cep Telefonu (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kuzenim aktif olarak kullanmakta block puzzle, canlı okey ve benzeri oyunlar oynuyor ve performansından memnun. Kamera ise zaten 50 MP tam sizin aradığınız özelliklerde ve sıfır.
O cihazlara o para verilmez. Annemde A04s var kasıyor hatta.

@7450 veya @Simon'un önerilerine bakılabilir.

Bu tarz forumların mantığı; bir cihaz önerisi istendiği zaman, fiyat performans odaklı alınabilecek en üst sınırda cihaz önerisi yapmaktır. Önerdiğiniz A04S'in ne kadar düşük bir cihaz olduğunun farkına varsanız zaten önermezdiniz. Yıl 2025 olmuş. 7 yıllık Cortex A55 çekirdekli, eMMC 5.1 kullanan, 4G'de LTE CAT 13 desteğinde sınırlı kalan bir telefonun alınabilirliği bir kenara; 8500 TL vermek fazlasıyla abes. Üstüne üstlük 4 GB RAM ve 64 GB hafızasıyla oldukça yetersiz, powerbankvari görünüm ve çağ dışı tasarım da cabası. Bırakalım artık A04s tarihin tozlu sayfalarındaki yerini alsın. Çok beğendiyseniz kendinize bir A04s alabilirsiniz, kimse size mani olmaz.

Forumun mantığı diye bir şey yoktur. Kullanıcı ihtiyacını belirtir ve ihtiyacı olan cihaz önerisi yapılır. A04s in varyasyonlar var sizin bildiğiniz 64/4 var bir de 128/4 var. İhtiyaca göre bakılabilir. Ben eğer konu sahibinin ihtiyacı olduğu gibi bir telefon arasaydım zaten A04 veya A04s i alırdım. Bir block puzzle için gidip de S22 almazdım. Buradan parayı ne kadar israf ettiğiniz belli zaten. Ve işlemci kaç yıllık olursa olsun her zaman aynı performansı verir yılını belirtmenize gerek yoktu. Hafıza hızı hele hiç önemi olmayan bir konu küçük oyun arama ve gündelik kullanımda hızı ne yapacaksın. Çağ dışı tasarım derken de cihaz zaten A54-55 gibi cihazlara benziyor.
Bu mesajınızdan telefon hakkında bilgisiz olduğunuzu veya sırf bana eleştiri olsun diye yazdığınızı anladım. Önemli değil tek bir telefon yüzünden kimsenin kalbini kırmaya gerek yok. Ben önerimi yaptım siz önerinizi yaptınız. Bu kadar yüksek telefona konu sahibinin ihtiyacı yok demek istedim.

Forumun mantığı diye bir şey yoktur. Kullanıcı ihtiyacını belirtir ve ihtiyacı olan cihaz önerisi yapılır. A04s in varyasyonlar var sizin bildiğiniz 64/4 var bir de 128/4 var. İhtiyaca göre bakılabilir. Ben eğer konu sahibinin ihtiyacı olduğu gibi bir telefon arasaydım zaten A04 veya A04s i alırdım. Bir block puzzle için gidip de S22 almazdım. Buradan parayı ne kadar israf ettiğiniz belli zaten. Ve işlemci kaç yıllık olursa olsun her zaman aynı performansı verir yılını belirtmenize gerek yoktu. Hafıza hızı hele hiç önemi olmayan bir konu küçük oyun arama ve gündelik kullanımda hızı ne yapacaksın. Çağ dışı tasarım derken de cihaz zaten A54-55 gibi cihazlara benziyor.
Bu mesajınızdan telefon hakkında bilgisiz olduğunuzu veya sırf bana eleştiri olsun diye yazdığınızı anladım. Önemli değil tek bir telefon yüzünden kimsenin kalbini kırmaya gerek yok. Ben önerimi yaptım siz önerinizi yaptınız. Bu kadar yüksek telefona konu sahibinin ihtiyacı yok demek istedim.

Bu fiyata sıfır olarak A16 varken, 2. elde S20 alabilme imkanı varken A04 önerilmemeli. Çünkü mevcut donanımıyla en basit işte bile sorun çıkaracak. Bu yüzden önermek oldukça mantıksız. At varken eşeğe binin diyorsunuz kısaca.

O cihazlara o para verilmez. Annemde A04s var kasıyor hatta.

@7450 veya @Simon'un önerilerine bakılabilir.

Onu bilmiyorum kuzenim böyle bir şey söylemedi. Kasıyorsa tabii ki alınmaz.

Bu fiyata sıfır olarak A16 varken, 2. elde S20 alabilme imkanı varken A04 önerilmemeli. Çünkü mevcut donanımıyla en basit işte bile sorun çıkaracak. Bu yüzden önermek oldukça mantıksız. At varken eşeğe binin diyorsunuz kısaca.

Anladım. A04 kullanıcıları telefondan memnun değil. Ben memnun kullanıcılar olduğu için önermiştim.

eMMC, UFS gibi veri isleme ve yazma islerini beraber yapamiyor. Sirali komut isleme yontemini kullandigi icin kolayca darbogaza giriyor ve UFS'teki gibi gelismis ECC tarzi teknolojilere sahip degil. Bunun Turkcesi, eMMC'ler hizlica (Her bellegin belli omru vardir, eMMC'de durum cok daha vahim.) hantallasmaya basliyor. Dogrudan uzun omurlulugu sikintili. Bu sebepten olayin sadece hiz olmadigini bilmenizi isterim, bu butcelerde karsilasma ihtimaliniz yuksek olan eMMC depolama birimli urunleri tercih etmeyin.

eMMC, ufs gibi veri isleme ve yazma islerini beraber yapamiyor. Sirali komut isleme yontemini kullandigi icin kolayca darbogaza giriyor ve Ufs'teki gibi gelismis ECC tarzi teknolojilere sahip degil. Bunun turkcesi, EMMC'ler hizlica (her bellegin belli omru vardir, EMMC'de durum cok daha vahim.) Hantallasmaya basliyor. Dogrudan uzun omurlulugu sikintili. Bu sebepten olayin sadece hiz olmadigini bilmenizi isterim, bu butcelerde karsilasma ihtimaliniz yuksek olan eMMC depolama birimli urunleri tercih etmeyin.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.