Talha Yiğit

Yetkin
Yer
Konya
Cihaz
Samsung Galaxy S21
Selam,
Telefon bakıyorum ve 0 cihazlar gözümde çok pahalı. 2–3 sene idare edecek, kamera ve pil olarak kurtaracak bir cihaz arıyorum.
A72 düşünüyorum ama S21 ilanı denk geldi, gözümde oturdu. Ama yurt dışı ve kayıtlı cihaz burada tereddüt ettirdi biraz. Tecrübeli hocalarım varsa yardımcı olursa sevinirim.

Selam,
Telefon bakıyorum ve 0 cihazlar gözümde çok pahalı. 2–3 sene idare edecek, kamera ve pil olarak kurtaracak bir cihaz arıyorum.
A72 düşünüyorum ama S21 ilanı denk geldi, gözümde oturdu. Ama yurt dışı ve kayıtlı cihaz burada tereddüt ettirdi biraz. Tecrübeli hocalarım varsa yardımcı olursa sevinirim.

Server kayıtlı ise sıfırlayınca silinmez fakat telefona atılan IMEI başka cihazada atıldıysa ve aynı anda iki cihazdada hat takılıp kullanılırsa IMEI bloke olur. Bu riski alırım diyorsanız alabilirsiniz.

Yurt dışı telefon alacaksanız en sağlıklı yöntem kayıtsız şekilde alıp yedek bir imei´si aktif cihazınız varsa o IMEI üzerinden server kaydını kendiniz yaptırmanız olacak. Server kayıt yaptıracağınız kişi güvenilir olsun yeter.

Server kayıtlı ise sıfırlayınca silinmez fakat telefona atılan IMEI başka cihazada atıldıysa ve aynı anda iki cihazdada hat takılıp kullanılırsa IMEI bloke olur. Bu riski alırım diyorsanız alabilirsiniz.

Yurt dışı telefon alacaksanız en sağlıklı yöntem kayıtsız şekilde alıp yedek bir imei´si aktif cihazınız varsa o IMEI üzerinden server kaydını kendiniz yaptırmanız olacak. Server kayıt yaptıracağınız kişi güvenilir olsun yeter.

Elimde bir J7 var onunkini atabilir miyiz?

Elimde bir J7 var onunkini atabilir miyiz?

Evet ama dediğim gibi aynı IMEI 2 farklı cihazda iken aynı anda hat takılıp açılırsa IMEI bloke olur. Bunu dikkate alın. ayrıca Erzurum'dan almak şart değilse 500-1.000 TL daha fazla verip Param Güvende ile TR kayıtlı alabilirsiniz.

İlana dikkat etmemişim Param Güvende ilanıymış.

Evet ama dediğim gibi aynı IMEI 2 farklı cihazda iken aynı anda hat takılıp açılırsa IMEI bloke olur. Bunu dikkate alın. Ayrıca Erzurum'dan almak şart değilse 500-1.000 TL daha fazla verip Param Güvende ile TR kayıtlı alabilirsiniz.

Evet hocam Erzurum değil zaten Param Güvende olduğu için bakmıştım S21 ile A72 arasinda kamera olarak çok bir fark var mı? A72 de 5000MAH varken S21 de 4000MAH vardi sanirim bu da fark edecek tabii.