Daffy Duck

Üstün
Yer
İstanbul
Merhaba.

Az önce lensci.com üzerinden Acuvue Oasys marka 2 kutu (biri sağ gözüm için diğeri sol gözüm için) lens sipariş verdim. Ama bu markanın 8.6 BC lensi olmadığı için şu anda siparişimi onaylayamiyorum. Ya 8.4 almam lazım ya da 8.8. doktorum reçeteye 8.6 yazmış ben 8.4 kullanırsam ne olur? Kullanabilir miyim?

Kullanabilirsin ben yıllarca uyumsuz ölçü olanı kullandım yeni yeni tam uyumluya geçtim bir fark olduğunu iddia edemem.
Zaten 0.2mm'lik bir fark var mış herhalde çok hissetmem gibi. Bu arada hangi markayı kullanıyorsunuz? Ben Acuvue Oasys marka sipariş verdim iyi midir hocam?

Zaten 0.2mm'lik bir fark var mış herhalde çok hissetmem gibi. Bu arada hangi markayı kullanıyorsunuz? Ben Acuvue Oasys marka sipariş verdim iyi midir hocam?

En popüler marka o bende kuruluk yaptığı için kullanmıyorum. Ben yıllardır biofinity kullanıyorum ömürleri baya uzun olduğu için bir lens ile rahat 3-4 ay çıkartabiliyorum.

En popüler marka o bende kuruluk yaptığı için kullanmıyorum. Ben yıllardır biofinity kullanıyorum ömürleri baya uzun olduğu için bir lens ile rahat 3-4 ay çıkartabiliyorum.
Bir gelsin de bakalım eğer bende de dediğiniz gibi bir etki yaparsa biofinity'e bakabilirim.

Gece uyurken çıkabilir onun dısında bı sey olmaz.
Gece nasıl lensle uyuyacağız hocam?