Bütçe
€8
Bu genelde iş için daha uygun. Oyun vb. pek tatmin etmez.

Bu arada Çin üretimi fason fareler satan bir site var mı? Bahsettiğiniz siteler daha çok yereldeki Vatan, Mediamarkt kafasındaki sitelere benziyor. En azından giriş seviyesi bir Çin oyun faresini yakın fiyata bulabilirizi gibi geldi. Amazon'da falan aşırı dandik 9 zloti gibi fiyatlarda olanlar var, ama onlara para verilmez. Genelde klavye setinin yanına eşantiyon diye eklenen fareler.

Gerçi oyun için önereceğimiz sessiz bir fare bulmak da zor.

Oynayacağınız oyunlar FPS ve rekabetçi değilse yine de iş görür.

Hocam nerede yaşıyorsunuz? Yanlış anlamayın, evinize gelmek için sormuyorum :D Yurtdışında, marketlerde bir aralar uzay temalı, mor, siyah veya mavi renklerinde, sessiz ve hızlı mouse'lar satılıyordu. Bulabilirseniz öneririm. Kötü değiller, oyun oynanıyor kolayca.
Polonyadayım 😄

Bu genelde iş için daha uygun. Oyun vb. pek tatmin etmez.

Bu arada Çin üretimi fason fareler satan bir site var mı? Bahsettiğiniz siteler daha çok yereldeki Vatan, Mediamarkt kafasındaki sitelere benziyor. En azından giriş seviyesi bir Çin oyun faresini yakın fiyata bulabilirizi gibi geldi. Amazon'da falan aşırı dandik 9 zloti gibi fiyatlarda olanlar var, ama onlara para verilmez. Genelde klavye setinin yanına eşantiyon diye eklenen fareler.

Gerçi oyun için önereceğimiz sessiz bir fare bulmak da zor.

Oynayacağınız oyunlar FPS ve rekabetçi değilse yine de iş görür.
Yani benim kullaninima yönelik en iyi model bu diyebilirmiyiz? Başka bir model öneriniz varmi 😄

Sanırım o tarz Çin siteleri yok. En fazla aliexpress olabilir

Son düzenleme:
Belki bu ürün olabilir. Daha büyük ve DPI ayarı da bir tık yüksek olduğundan oyun tarafında da iş görür gibi duruyor.

Veya bu ürün:

Redragon yerelde de bayağı klavye, kulaklık tarafında popüler. Ama sessizlik konusunda pek bir şey belirtmemişler.
Simdi bir tik kafam karismadi degil. Siz olsanız hangisini alirdiniz? İlk önceliğim sessiz olmasi dediğim gibi. Bunun yanında uzun ömürlü, pili iyi tutmasi(uzun süre götürmesi) vb de olsa çok iyi olur. Birde en son attığınız modellerde sanırım yanda da tuş var.

Ömür konusuna net bir şey diyemem. Ama marka olarak Trust güvenilir bir marka. En azından Tracer ve Redragon göre diyebilirim. Yanlışım yoksa batılı bir firmaydı, hatta yazarken baktım Hollanda merkezli bir markaymış.

Tracer fason üretim mi yoksa Polonya özel bir marka mı maalesef bilmiyorum. Oyun için dediğinizden biraz daha ele oturan ve DPI yüksek ürün ararken buldum. Redragon ise kendi markasını üretip satan Çinli bir marka. Belki Tracer göre daha iyi olabilir ama sessizlik konusunda bir şey belirtilmemiş. Polonyalıların bu konuları konuştuğu videolar, Reddit vb. bakılabilir.

Dediğim gibi ne tarz oyunlar oynayacağınıza bağlı değişir. İş ve basit veya yavaş(yani refleks vb. gerektirmeyen) oyunlar için Trust yeterli olacaktır.

Ömür konusuna net bir şey diyemem. Ama marka olarak Trust güvenilir bir marka. En azından Tracer ve Redragon göre diyebilirim. Yanlışım yoksa batılı bir firmaydı, hatta yazarken baktım Hollanda merkezli bir markaymış.

Tracer fason üretim mi yoksa Polonya özel bir marka mı maalesef bilmiyorum. Oyun için dediğinizden biraz daha ele oturan ve DPI yüksek ürün ararken buldum. Redragon ise kendi markasını üretip satan Çinli bir marka. Belki Tracer göre daha iyi olabilir ama sessizlik konusunda bir şey belirtilmemiş. Polonyalıların bu konuları konuştuğu videolar, Reddit vb. bakılabilir.

Dediğim gibi ne tarz oyunlar oynayacağınıza bağlı değişir. İş ve basit veya yavaş(yani refleks vb. gerektirmeyen) oyunlar için Trust yeterli olacaktır.
Peki işin içine oyun girerse hangisini tavsiye edersiniz? Trust oyunda geride kaliyor anladığım kadariyla.