Hocam şu gameguardı nasıl atlattınız ya onda ben 32Xdbg'de denedim olmadı.
Hocam sadece gameguard aşmakla maalesef bir aşama katedemiyorsunuz eğer ki RE bilginiz çok fazla yok ise oyuna update getirmek Proud-Net iskelet yapısı oyunun asset dosyaları ve BinaryTR gibi dosyaların şifrelerini kırmadan oyuna müdahele etmeniz çok zor olacak.

Hocam sadece gameguard aşmakla maalesef bir aşama katedemiyorsunuz eğer ki re bilginiz çok fazla yok ise oyuna Update getirmek proud-net iskelet yapısı oyunun asset dosyaları ve binarytr gibi dosyaların şifrelerini kırmadan oyuna müdahale etmeniz çok zor olacak.

Oyunu kırdım her şeyi elimde bir tek ona tosluyom yoksa oooo oyunu diriltim sayılır.

Evet her şey elimde hazır ama bir tek o gıcık eden gameguarda tosladım Enes baturun ağaca toslaması gibi.
Üstadım yorumumu lütfen yanlış anlama lakin bana sıkıyormuşsun gibi geldi yani oyunun dosyalarının hepsini kırdığını iddia ediyorsun ama gameguard'ı geçemediğini söylüyorsun temel mantıkta bu imkansız zaten gameguard'ı geçemediysen mantıken oyunu da açamamışsın demektir ya da açtın gameguard'ın oyun içi de verdiği hatalar var onları geçemiyorsun ama zaten bunların hepsini atlattıysan gameguard'ın oyun içi verdiği hataları da geçmiş olman gerekir burada farklı bir durum var bence sen direkt daha aşama 1'desin.