Hocam şu gameguardı nasıl atlattınız ya onda ben 32Xdbg'de denedim olmadı.
Hocam sadece gameguard aşmakla maalesef bir aşama katedemiyorsunuz eğer ki RE bilginiz çok fazla yok ise oyuna update getirmek Proud-Net iskelet yapısı oyunun asset dosyaları ve BinaryTR gibi dosyaların şifrelerini kırmadan oyuna müdahele etmeniz çok zor olacak.

Hocam sadece gameguard aşmakla maalesef bir aşama katedemiyorsunuz eğer ki re bilginiz çok fazla yok ise oyuna Update getirmek proud-net iskelet yapısı oyunun asset dosyaları ve binarytr gibi dosyaların şifrelerini kırmadan oyuna müdahale etmeniz çok zor olacak.

Oyunu kırdım her şeyi elimde bir tek ona tosluyom yoksa oooo oyunu diriltim sayılır.

Evet her şey elimde hazır ama bir tek o gıcık eden gameguarda tosladım Enes baturun ağaca toslaması gibi.
Üstadım yorumumu lütfen yanlış anlama lakin bana sıkıyormuşsun gibi geldi yani oyunun dosyalarının hepsini kırdığını iddia ediyorsun ama gameguard'ı geçemediğini söylüyorsun temel mantıkta bu imkansız zaten gameguard'ı geçemediysen mantıken oyunu da açamamışsın demektir ya da açtın gameguard'ın oyun içi de verdiği hatalar var onları geçemiyorsun ama zaten bunların hepsini atlattıysan gameguard'ın oyun içi verdiği hataları da geçmiş olman gerekir burada farklı bir durum var bence sen direkt daha aşama 1'desin.

Üstadım yorumumu lütfen yanlış anlama lakin bana sıkıyormuşsun gibi geldi yani oyunun dosyalarının hepsini kırdığını iddia ediyorsun ama Gameguard'ı geçemediğini söylüyorsun temel mantıkta bu imkansız zaten Gameguard'ı geçemediysen mantıken oyunu da açamamışsın demektir ya da açtın Gameguard'ın oyun içi de verdiği hatalar var onları geçemiyorsun ama zaten bunların hepsini atlattıysan Gameguard'ın oyun içi verdiği hataları da geçmiş olman gerekir burada farklı bir durum var bence sen direkt daha aşama 1'desin.

Aslında aşama 1 tamam hatta serverım bile de takıldım da çözeceğim ama(1 yıl sonra üşeniyorum) anca yaptım bunu onu kırmam 1 yılı bulur belki de çekilirim çünkü hevesim yok üstat.

@sonbahar0 @Wie merhabalar acaba oyunu çıkartacak mısınız yoksa hobi olarak arkadaşlarınızla oynamak için mi yapıyorsunuz?
Aylardır üzerinde çalışıyorum, büyük ihtimalle oyunu çıkartabilirim.

Son gelişmeler:
1790264545084.webp

Kart kataloğundaki oyuncular için özel bir render script'i yazdım. Dilediğim gibi pozlama verip, ışıklandırmasını yapabiliyorum.

1790264705113.webp

"Oyunun "Press to any key" menüsünü oyunun kendi assetleriyle güncelledim. Bu assetler tam olarak nerede, neden kullanıldığını pek araştırmadım ama Neymar sanki Amedspor'dan çıkmış gibi :)

1790264804889.webp

Transfer sisteminide tam olarak bitirmiş bulunmaktayım, satın alma işlemleri dahil.

1790264907911.webp

Kart destelerini, takım ruhunu ve yönetiminide aynı şekilde tamamladım.

Proje %70 oranında tamamlandı diyebilirim, ileriki vakit production'a çıkartabilirim. Ayrıca maddi kaynak gerektiren durumlarla kendim yüzleşmemem için güvenilir bir yoldaş arıyorum.

Son gelişmeler:
Eki Görüntüle 281888

Kart kataloğundaki oyuncular için özel bir render Script'i yazdım. Dilediğim gibi pozlama verip, ışıklandırmasını yapabiliyorum.

Eki Görüntüle 281889

"Oyunun "press to any key" menüsünü oyunun kendi assetleriyle güncelledim. Bu assetler tam olarak nerede, neden kullanıldığını pek araştırmadım ama neymar sanki Amedspor'dan çıkmış gibi :)

Eki Görüntüle 281890

Transfer sistemini de tam olarak bitirmiş bulunmaktayım, satın alma işlemleri dahil.

Eki Görüntüle 281891

Kart destelerini, takım ruhunu ve yönetimini de aynı şekilde tamamladım.

Proje %70 oranında tamamlandı diyebilirim, ileriki vakit Production'a çıkartabilirim. Ayrıca maddi kaynak gerektiren durumlarla kendim yüzleşmemem için güvenilir bir yoldaş arıyorum.

Süpersiniz hocam ben dediğim gibi gamguard aşamadım bırakıyorum arkadaş uğraşmak istemiyorum.

@sonbahar0 hocam dediğim gameguardı geçsem bende kendim oynardım her gün ama olmuyor.

Son gelişmeler:
Eki Görüntüle 281888

Kart kataloğundaki oyuncular için özel bir render Script'i yazdım. Dilediğim gibi pozlama verip, ışıklandırmasını yapabiliyorum.

Eki Görüntüle 281889

"Oyunun "press to any key" menüsünü oyunun kendi assetleriyle güncelledim. Bu assetler tam olarak nerede, neden kullanıldığını pek araştırmadım ama neymar sanki Amedspor'dan çıkmış gibi :)

Eki Görüntüle 281890

Transfer sistemini de tam olarak bitirmiş bulunmaktayım, satın alma işlemleri dahil.

Eki Görüntüle 281891

Kart destelerini, takım ruhunu ve yönetimini de aynı şekilde tamamladım.

Proje %70 oranında tamamlandı diyebilirim, ileriki vakit Production'a çıkartabilirim. Ayrıca maddi kaynak gerektiren durumlarla kendim yüzleşmemem için güvenilir bir yoldaş arıyorum.

Ben hep HTTPS hatası alıyorum oyunu açarken o kısımda ağır takıldım bir de.

Son düzenleme:
Aslında aşama 1 tamam hatta serverım bile de takıldım da çözeceğim ama(1 yıl sonra üşeniyorum) anca yaptım bunu onu kırmam 1 yılı bulur belki de çekilirim çünkü hevesim yok üstat.
Sırf yeteri kadar mesajım yok diye projeleriniz kısmına konu açamadığım diye başka kategoriye konu açtım diye konum reddedildi :D

Projeden bazı görseller paylaşayım en azından:

Screenshot_49.webp
Screenshot_55.webp
Screenshot_70.webp
Screenshot_90.webp
Screenshot_91.webp
Screenshot_89.webp

Son düzenleme: