ULACAN Uzman Katılım 10 Ekim 2024 Mesajlar 153 Çözümler 1 Beğeniler 56 27 Haziran 2025 #11 22475 dedi: Parça kalitesi rezalet gözüküyor, hadi motor bloğunu geçiyorum motorun resmine bakmakla o ucuz plastik grenajı görmem yetti bile. Genişletmek için tıkla... Hero bajaj tvs çeşitli modellerini kullandım grenaj kalitesi istiyorsan zaten bu markalara bakma.
22475 dedi: Parça kalitesi rezalet gözüküyor, hadi motor bloğunu geçiyorum motorun resmine bakmakla o ucuz plastik grenajı görmem yetti bile. Genişletmek için tıkla... Hero bajaj tvs çeşitli modellerini kullandım grenaj kalitesi istiyorsan zaten bu markalara bakma.
2 22475 Becerikli Katılım 6 Haziran 2025 Mesajlar 289 Çözümler 1 Beğeniler 301 27 Haziran 2025 #12 ULACAN dedi: Hero bajaj tvs çeşitli modellerini kullandım grenaj kalitesi istiyorsan zaten bu markalara bakma. Genişletmek için tıkla... 10 Seneyi aşkın 15'e yakın farklı model motosiklet kullandım, biliyorum dostum anlatmana gerek yok.
ULACAN dedi: Hero bajaj tvs çeşitli modellerini kullandım grenaj kalitesi istiyorsan zaten bu markalara bakma. Genişletmek için tıkla... 10 Seneyi aşkın 15'e yakın farklı model motosiklet kullandım, biliyorum dostum anlatmana gerek yok.
ULACAN Uzman Katılım 10 Ekim 2024 Mesajlar 153 Çözümler 1 Beğeniler 56 29 Haziran 2025 #13 10 sene kullanıp japon önermişsin sonra fidde a dönmüşsün. Fiddle da zaten parça kalitesi ile bilinen bir model haklısın.
10 sene kullanıp japon önermişsin sonra fidde a dönmüşsün. Fiddle da zaten parça kalitesi ile bilinen bir model haklısın.
2 24169 Becerikli Katılım 15 Temmuz 2025 Mesajlar 182 Beğeniler 146 15 Temmuz 2025 #14 Doğru kullanımda 300 bin kilometre kadar blok ömrü var. Honda Dio düşünürsen o fiyatlara sıfır alabilirsin, 220 bin kilometre yapan ve hala sapasağlam çalışan dio gördüm, klasik Vietnam jileti (pcx ile aynı yerde Vietnam fabrikasında üretiliyor)
Doğru kullanımda 300 bin kilometre kadar blok ömrü var. Honda Dio düşünürsen o fiyatlara sıfır alabilirsin, 220 bin kilometre yapan ve hala sapasağlam çalışan dio gördüm, klasik Vietnam jileti (pcx ile aynı yerde Vietnam fabrikasında üretiliyor)