Bütçe
80.000 TL

chavo212

Çalışkan
80 bin TL bütçem var. Herhangi bir kroniği olmayan, uzun süre rahat kullanabileceğim, oyun oynayabileceğim bir bilgisayar lazım. Herhangi bir sorunda sıkıntısız destek verebilecek bir satıcıdan almak istiyorum. Bu modele bakmıştım ama başka öneriler de almak istedim.

Önerileriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
HP'den Omen MAX dışında herhangi bir cihaz alınmaz. BIOS'ları bozuk, Omen Gaming HUB bozuk, cihazlar F/P değil, garanti servisleri BDH Bilişim berbat bir yer.

Dilediğinizce seçebilirsiniz. F16 - A16 malzeme kalitesi olarak bir tık daha iyi, buna karşın GameGaraj fiyata karşın sunduğu donanım farkıyla önde.

HP'den Omen MAX dışında herhangi bir cihaz alınmaz. BIOS'ları bozuk, Omen Gaming HUB bozuk, cihazlar F/P değil, garanti servisleri BDH Bilişim berbat bir yer.

Dilediğinizce seçebilirsiniz. F16 - A16 malzeme kalitesi olarak bir tık daha iyi, buna karşın GameGaraj fiyata karşın sunduğu donanım farkıyla önde.
Benim de önerim @talongod ın attığı modeller olur. Bütçeyi aşağıda tutmak isterseniz A16 veya F16 bakın, 50-55 bantlarında. 80 maksimum bütçe varsa da i7-14650HX'li F16 bakın.
70-80 bin TL bütçem. Game Garaj hoşuma gitti. Bir sorun çıkarmaz değil mi? 5060 ile 5070 arasında ne farklar var? Bu fiyata daha yüksek Hz'li modeller var mıdır? Yoksa 165 Hz yeterli olur mu?

Son düzenleme: