Bütçe
80.000 TL

efe1649

Üyecik
Merhabalar arkadaşlar, ben bilgisayar toplamak istiyorum ama hiç anlamıyorum. Bana kendinize toplayacakmış gibi yardımcı olur musunuz? AMD, NVIDIA fark etmez, bütün oyunları rahat oynamak istiyorum. İleride mesela yayın açmak istersem açabilmemi sağlasın. Fiyat performans olsun, 80 bin lira bütçem var. Biraz üstüne de çıkabilirim, altı da olur fark etmez. Şimdiden teşekkür ederim.

Merhabalar arkadaşlar, ben bilgisayar toplamak istiyorum ama hiç anlamıyorum. Bana kendinize toplayacakmış gibi yardımcı olur musunuz? AMD, NVIDIA fark etmez, bütün oyunları rahat oynamak istiyorum. İleride mesela yayın açmak istersem açabilmemi sağlasın. Fiyat performans olsun, 80 bin lira bütçem var. Biraz üstüne de çıkabilirim, altı da olur fark etmez. Şimdiden teşekkür ederim.
@LH44 @michaelscofield @RapidLemming955

Sihrinizi konuşturun.

• R7 9700X
  • B850M-K
  • 1x16 Patriot VV 6000/30
  • KC3000
  • FZ6 Pro
  • RX 9070 XT
  • 750W / Segotep-MSI-Enermax-Vento-FSP kasa

Yaklaşık olarak 80-81.000 TL.

Sizin sistem güzel oldu, ikinci Patriot RAM'i ekleyin daha iyi olur.

Sistem şu an alınmaz, bilgisayar bileşenleri zamlı ve karaborsa, cuma gecesi indirimleri bekleyin. @efe1649
Beklerim parça parça cuma indirimlerindende alabilirim ama hangi parçaları alacağımı bilmiyorum parçaları belirlesek 5070 ti lı sistem kursam daha iyi olur gibi

• R7 9700X
  • B850M-K
  • 1x16 Patriot VV 6000/30
  • KC3000
  • FZ6 Pro
  • RX 9070 XT
  • 750W / Segotep-MSI-Enermax-Vento-FSP kasa

Yaklaşık olarak 80-81.000 TL.
Bunun üstünede çıkabilirim 5070 ti sistem olur 16 16 32 gb ram olur işlemcide