Çözüldü 80 derecede fan çok sessiz ve %30'da çalışıyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan matterzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 300
  • Etiketler Etiketler
    fan
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

matterzi

Becerikli
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
80 derecede fanlar bu şekilde çalışıyor. Normal mi? Fanları ayarlamam gerekiyor mu gerekiyor ise nereden yapabilirim? Teşekkürler.

Dosya Ekleri

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Powercolor hocam. Rx 6800 kart. 7500f islemci var. Amd radeon adrenalin kurulu sadece

Hocam kullanamamak değil ama izleme sekmesinde ki fan hizi, sıcaklıklar, mhz degerleri,.curve editor mantıklı gelmiyor...
Ekran kartınızın yanında böyle bir switch olması lazım, onu diğer konuma alıp dener misiniz tekrar, belki onunla alakalıdır. Düzelmiyorsa kullandığınız Afterburner sürümünde problem olabilir, onu kaldırıp deneyin.

Fanların %30'da çalışması pek de normal değil. Ekran kartı modeli nedir?
Rx 6800 hocam.

Kartı manuel fana almışsın bir de o kartın voltaj ve MHz değerleri ne kadar saçma marka model belirtir misin?
Rx 6800 hocam. Sistemi yeni topladım fan , overclock , bios vs hic bir ayarla oynamadım ve bende çok garip buluyorum hocam ne yapacağımı bilmiyorum... biostan fan hızını degistirmeli miyim ?

RX 6800 hocam.

RX 6800 hocam. Sistemi yeni topladım fan, overclock, BIOS vs hiçbir ayarla oynamadım ve bende çok garip buluyorum hocam ne yapacağımı bilmiyorum... BIOS'tan fan hızını degistirmeli miyim?

BIOS'a gerek yok fanları otomatiğe al duruma göre o kendini ayarlıyor MSI Afterburner ayarlarını sıfırla fabrika ayarlarına döndür onayla.

Afterburner'ı güncelle en son sürüme al driverları güzelce kur.

A yazar Auto yani ona tıkla zaten anlarsın.
Güncel sitesinden indirdim. Curve editör de boyle saçma bir eğri çıkıyor bunu özellikle hic anlamadım. Laptop satıp masaüstüne geçtim ama pişmanım gerçekten

Dosya Ekleri

• resim_2023-08-23_130522306.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…