Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Ekran kartınızın yanında böyle bir switch olması lazım, onu diğer konuma alıp dener misiniz tekrar, belki onunla alakalıdır. Düzelmiyorsa kullandığınız Afterburner sürümünde problem olabilir, onu kaldırıp deneyin.Powercolor hocam. Rx 6800 kart. 7500f islemci var. Amd radeon adrenalin kurulu sadece
Hocam kullanamamak değil ama izleme sekmesinde ki fan hizi, sıcaklıklar, mhz degerleri,.curve editor mantıklı gelmiyor...
Fanların %30'da çalışması pek de normal değil. Ekran kartı modeli nedir?Merhaba arkadaşlar,
80 derecede fanlar bu şekilde çalışıyor. Normal mi? Fanları ayarlamam gerekiyor mu gerekiyor ise nereden yapabilirim? Teşekkürler.
EsraBehzatHikayesi
Becerikli
Merhaba arkadaşlar,
80 derecede fanlar bu şekilde çalışıyor. Normal mi? Fanları ayarlamam gerekiyor mu gerekiyor ise nereden yapabilirim? Teşekkürler.
Kartı manuel fana almışsın bir de o kartın voltaj ve MHz değerleri ne kadar saçma marka model belirtir misin?
Rx 6800 hocam.Fanların %30'da çalışması pek de normal değil. Ekran kartı modeli nedir?
Rx 6800 hocam. Sistemi yeni topladım fan , overclock , bios vs hic bir ayarla oynamadım ve bende çok garip buluyorum hocam ne yapacağımı bilmiyorum... biostan fan hızını degistirmeli miyim ?Kartı manuel fana almışsın bir de o kartın voltaj ve MHz değerleri ne kadar saçma marka model belirtir misin?
EsraBehzatHikayesi
Becerikli
Kartta OC veya undervolt yapmayamı çalıştın.
Hic bir şeye dokunmadım
EsraBehzatHikayesi
Becerikli
RX 6800 hocam.
RX 6800 hocam. Sistemi yeni topladım fan, overclock, BIOS vs hiçbir ayarla oynamadım ve bende çok garip buluyorum hocam ne yapacağımı bilmiyorum... BIOS'tan fan hızını degistirmeli miyim?
BIOS'a gerek yok fanları otomatiğe al duruma göre o kendini ayarlıyor MSI Afterburner ayarlarını sıfırla fabrika ayarlarına döndür onayla.
Msı afterburnerdan mı otomatiğe alayim hocam ? Hangi secenekten alabiliyorum bu arada. Hic bir ayarını ellemedim afterburner ınBIOS'a gerek yok fanları otomatiğe al duruma göre o kendini ayarlıyor MSI Afterburner ayarlarını sıfırla fabrika ayarlarına döndür onayla.
EsraBehzatHikayesi
Becerikli
Afterburner'ı güncelle en son sürüme al driverları güzelce kur.
A yazar Auto yani ona tıkla zaten anlarsın.
MSI Afterburner'dan mı otomatiğe alayim hocam? Hangi secenekten alabiliyorum bu arada. Hiçbir ayarını ellemedim Afterburner'ın.
Güncel sitesinden indirdim. Curve editör de boyle saçma bir eğri çıkıyor bunu özellikle hic anlamadım. Laptop satıp masaüstüne geçtim ama pişmanım gerçektenAfterburner'ı güncelle en son sürüme al driverları güzelce kur.