Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Ekran kartınızın yanında böyle bir switch olması lazım, onu diğer konuma alıp dener misiniz tekrar, belki onunla alakalıdır. Düzelmiyorsa kullandığınız Afterburner sürümünde problem olabilir, onu kaldırıp deneyin.Powercolor hocam. Rx 6800 kart. 7500f islemci var. Amd radeon adrenalin kurulu sadece
Hocam kullanamamak değil ama izleme sekmesinde ki fan hizi, sıcaklıklar, mhz degerleri,.curve editor mantıklı gelmiyor...
Altta ortadaki kayıt butonunun solundaki butonla ayarları sıfırlayın, fan hızı ayarının da sol altındaki A tuşuna basın fanı otomatiğe alması lazım. Ayrıca ekran kartının tam modelini sormuştum, hangi üreticinin hangi modeli diye. Varsa onun yazılımını yükleyin, Afterburnerı kullanmayı bilmiyorsanız kullanmayın.Msı afterburnerdan mı otomatiğe alayim hocam ? Hangi secenekten alabiliyorum bu arada. Hic bir ayarını ellemedim afterburner ın
Powercolor hocam. Rx 6800 kart. 7500f islemci var. Amd radeon adrenalin kurulu sadeceAltta ortadaki kayıt butonunun solundaki butonla ayarları sıfırlayın, fan hızı ayarının da sol altındaki A tuşuna basın fanı otomatiğe alması lazım. Ayrıca ekran kartının tam modelini sormuştum, hangi üreticinin hangi modeli diye. Varsa onun yazılımını yükleyin, Afterburnerı kullanmayı bilmiyorsanız kullanmayın.
Hocam kullanamamak değil ama izleme sekmesinde ki fan hizi, sıcaklıklar, mhz degerleri,.curve editor mantıklı gelmiyor...Altta ortadaki kayıt butonunun solundaki butonla ayarları sıfırlayın, fan hızı ayarının da sol altındaki A tuşuna basın fanı otomatiğe alması lazım. Ayrıca ekran kartının tam modelini sormuştum, hangi üreticinin hangi modeli diye. Varsa onun yazılımını yükleyin, Afterburnerı kullanmayı bilmiyorsanız kullanmayın.
Ekran kartınızın yanında böyle bir switch olması lazım, onu diğer konuma alıp dener misiniz tekrar, belki onunla alakalıdır. Düzelmiyorsa kullandığınız Afterburner sürümünde problem olabilir, onu kaldırıp deneyin.Powercolor hocam. Rx 6800 kart. 7500f islemci var. Amd radeon adrenalin kurulu sadece
Hocam kullanamamak değil ama izleme sekmesinde ki fan hizi, sıcaklıklar, mhz degerleri,.curve editor mantıklı gelmiyor...
Kasa kapağını açıp direkt değiştirebilir miyim acaba ? Cikarmam mi gerekiyor kartı hocamEkran kartınızın yanında böyle bir switch olması lazım, onu diğer konuma alıp dener misiniz tekrar, belki onunla alakalıdır. Düzelmiyorsa kullandığınız Afterburner sürümünde problem olabilir, onu kaldırıp deneyin.
Eki Görüntüle 181518
Kartı çıkarmanıza gerek yok sistemi kapatıp gücünü kesmeniz yeterli olur.Kasa kapağını açıp direkt değiştirebilir miyim acaba ? Cikarmam mi gerekiyor kartı hocam
Hocam kart silent'ta. Değiştireceğim şimdi.Kartı çıkarmanıza gerek yok sistemi kapatıp gücünü kesmeniz yeterli olur.
Fan bu yüzden mi böyle çalışıyordu hocam... hic bir şekilde yüzde 30ları geçmiyor ve yuksek ısı...Kartı çıkarmanıza gerek yok sistemi kapatıp gücünü kesmeniz yeterli olur.
Silent modu adı üstünde sessiz mod olduğu için fanlar düşük devirde çalışıyordu muhtemelenHocam kart silent'ta. Değiştireceğim şimdi.
Fan bu yüzden mi böyle çalışıyordu hocam... hic bir şekilde yüzde 30ları geçmiyor ve yuksek ısı...
Kasayı açamadım hocam şuan sadeceSilent modu adı üstünde sessiz mod olduğu için fanlar düşük devirde çalışıyordu muhtemelenSorun çözüldüyse ondan kaynaklıdır.
Tekrar sorun yaşarsanız seve seve yardımcı olurum.Kasayı açamadım hocam şuan sadeceya iyi ki varsınız hocam
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
HyperX Cloud 2 için döner menteşe nereden alınabilir?
- Paşam Hoşgeldin
-