Bütçe
$80
Yer
Aydın Kuşadası
Merhaba başlıktaki fiyat biraz abartı olabilir bütçem bu. Aklımda oyun almak var. 4000 TL bütçem.

Ama 3000 TL kullanacağım Steam ve Epic Games'den önerebilirsiniz bir de aklımda şu oyunlar var:

• The Last of Us Part I.
• The Last of Us Part II.

Yukarıdaki oyunlardan bir tanesini almaya karar veremedim. Sizin yukarıda önerdiğiniz oyun var mı? Sistemimi aşağıya bırakıyorum:
  • Ekran kartı: GTX 1650.
  • SSD veya HDD markasi: 1 TB HDD Samsung EVO 977 + 1 TB HDD Samsung EVO 988.
  • RAM: 16 GB RAM (8+8)
  • İşlemci: Intel Core i5 12450H.
  • Bilgisayar markam: Excalibur G770.
Not: Epic Games veya Steam'den oyun önerebilirsiniz. Veya başka oyunlarda önerebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çıkışından yıllar geçmiş, kendi platformunda ucuza satılan oyunun sadece PC portlanıp yeniymiş gibi satılması saçma. Tam fiyattan alınmasını önermiyorum zaten biraz zaman geçtikten sonra ciddi indirim görüyorlar o zaman alırsınız. Sistem yükseltmesi yapmanız daha mantıklı olacaktır.

Merhaba başlıktaki fiyat biraz abartı olabilir bütçem bu. Aklımda oyun almak var. 4000 TL bütçem.

Ama 3000 TL kullanacağım Steam ve Epic Games'den önerebilirsiniz bir de aklımda şu oyunlar var:

• The Last of Us Part I.
• The Last of Us Part II.

Yukarıdaki oyunlardan bir tanesini almaya karar veremedim. Sizin yukarıda önerdiğiniz oyun var mı? Sistemimi aşağıya bırakıyorum:
  • Ekran kartı: GTX 1650.
  • SSD veya HDD markasi: 1 TB HDD Samsung EVO 977 + 1 TB HDD Samsung EVO 988.
  • RAM: 16 GB RAM (8+8)
  • İşlemci: Intel Core i5 12450H.
  • Bilgisayar markam: Excalibur G770.
Not: Epic Games veya Steam'den oyun önerebilirsiniz. Veya başka oyunlarda önerebilirsiniz.

VR'ın var mı?
Ayrıca ben olsam bir sonraki büyük indirimleri beklerdim. 15 dolar olan oyun indirimde 4-5 dolar oluyor, 50 dolarlar 35 dolara düşüyor falan. 80 dolar gibi büyük bir meblağ yatıracaksanız indirimleri bekleyin derim.
Subnautica denemediyseniz kesinlikle deneyin.

VR'ın var mı?
Ayrıca ben olsam bir sonraki büyük indirimleri beklerdim. 15 dolar olan oyun indirimde 4-5 dolar oluyor, 50 dolarlar 35 dolara düşüyor falan. 80 dolar gibi büyük bir meblağ yatıracaksanız indirimleri bekleyin derim.
Subnautica denemediyseniz kesinlikle deneyin.
VR yok hocam ama 1000 TL'yi yaz indirimine saklıyorum. O yüzden şu an harcıyorum.

Çıkışından yıllar geçmiş, kendi platformunda ucuza satılan oyunun sadece PC portlanıp yeniymiş gibi satılması saçma. Tam fiyattan alınmasını önermiyorum zaten biraz zaman geçtikten sonra ciddi indirim görüyorlar o zaman alırsınız. Sistem yükseltmesi yapmanız daha mantıklı olacaktır.
Hocam ne tarz sistem yükseltmesi yapabilirim? Depolamam bana yetiyor, RAM de yetiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem yükseltmesi yapmanız daha mantıklı olacaktır.
Ben de ekran kartını yükseltmesini önerecektim de laptop olduğunu fark ettim.

Bütçenizi bekletin aceleniz yoksa. Steam ve Epic Games'te mevsim indirimleri oluyor. Tek bir oyuna o parayı vermektense birkaç oyun alabilirsiniz.

Ben de ekran kartını yükseltmesini önerecektim de laptop olduğunu fark ettim.

Bütçenizi bekletin aceleniz yoksa. Steam ve Epic Games'te mevsim indirimleri oluyor. Tek bir oyuna o parayı vermektense birkaç oyun alabilirsiniz.

Hocam aklımda şu an TLOU 2 49.99 dolara alıp yanına da birkaç oyun almak.