Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- $80
Lessra
Başarılı
Ben direkt ön siparişten tam fiyata aldım ne olur ne olmaz diye bence alın geçin. Yalnız GTX 1650 ile nasıl oynarsınız bilemem PC zorlanır gibi.Hocam TLOU 2 ön siparişde ön sipariş biterse fiyatı artar mı? Ona göre TLOU 2 alacağım.
Son düzenleyen: Moderatör:
CivcikSeverim
Uzman
Ben de alacağım gibi duruyor hocam. Geriye 2000 TL kalıyor, gerisini yaz indiriminde kullanır geçerim.Ben direk ön siparişten tam fiyata aldım ne olur ne olmaz diye bence alın geçin. Yalnız GTX 1650 ile nasıl oynarsınız bilemem PC zorlanır gibi.
Eki Görüntüle 136409
Son düzenleyen: Moderatör:
Lessra
Başarılı
Sorunsuz çıkar umarım 1. oyun gibi sorunlu çıkarsa rezillik.Ben de alacağım gibi duruyor hocam. Geriye 2000 TL kalıyor, gerisini yaz indiriminde kullanır geçerim.
Ben de alacağım gibi duruyor hocam. Geriye 2000 TL kalıyor, gerisini yaz indiriminde kullanır geçerim.
Yalnız almadan önce bir GTX 1650 test videolarını izleyin çıktıktan sonra alın oyun 50 dolar olarak kalır GTX 1650 nasıl performans verir şüpheli.
CivcikSeverim
Uzman
Sorunsuz çıkar umarım 1. oyun gibi sorunlu çıkarsa rezillik.
Yalnız almadan önce bir GTX 1650 test videolarını izleyin çıktıktan sonra alın oyun 50 dolar olarak kalır GTX 1650 nasıl performans verir şüpheli.
Hocam izledim ilk oyun rahat 50-60 FPS kasmadan oynatıyor 2. oyunun videosunu bulamadım. Ama galiba Epic Games'den TLOU part 1 alıp part 2 Steam'den alacağım. Veya direk TLOU 1 veya TLOU 2 alacağım.
Sorunsuz çıkar umarım 1. oyun gibi sorunlu çıkarsa rezillik.
Hocam TLOU 1 alacağım gibi. 1 oynanmadan 2 oynanmaz diyorlar.
Son düzenleme:
Lessra
Başarılı
Hocam izledim ilk oyun rahat 50-60 FPS kasmadan oynatıyor 2. oyunun videosunu bulamadım. Ama galiba Epic Games'den TLOU part 1 alıp part 2 Steam'den alacağım. Veya direk TLOU 1 veya TLOU 2 alacağım.
Hocam TLOU 1 alacağım gibi. 1 oynanmadan 2 oynanmaz diyorlar.
Evet 1. oyunu oynayın önce 2. oyun daha PC'ye çıkış yapmadı 3 Nisan da çıkış yapacak GTX 1650 test videoları çekilir izler ona göre alırsınız part 2'yi.
CivcikSeverim
Uzman
Evet 1. oyunu oynayın önce 2. oyun daha PC'ye çıkış yapmadı 3 Nisan da çıkış yapacak GTX 1650 test videoları çekilir izler ona göre alırsınız part 2'yi.
Hocam kararımı verdim TLOU almicamda sepet oluşturasım var 50 dolara.
CivcikSeverim
Uzman
Online Co-op ve hikayeli oyunlar öneririm. Örneğin Elden Ring, Dark Souls III.
Önerebilirsiniz ama Elden Ring Dark Souls denedim ama benlik değil iade ettim.
Son düzenleme:
Crisis Core, FF7 Remake ve FF7 Rebirth oyunlarını da önerirİm. Süper oyunlardır.Önerebilirsiniz ama elden eing Dark Souls denedim ama benlik degʻil iade ettim.