SS Prime'ın satıcısı JetKlik, eğer garantiye göndermeniz falan gerekirse başınızı çok ağrıtır. Bizzat kendim 3 ay uğraşmıştım bir ürün değişimi için. THH'ye başvurdum anca dönüş yaptılar 3 ayda. Bozuk ürünü 4 defa geri gönderdiler. Mouse/klavye konularından pek anlamam ancak bilgi vermek istedim bunun hakkında.

Güzel gözüküyor hocam, site güvenilir mi? SS prime mi bu mu?

Güzel gözüküyor hocam, site güvenilir mi? SS Prime mi bu mu?

Bence bu. Sensörleri birbirine yakın fakat XM1r daha hafif ve daha ucuz. Site güvenilir, ürünü sorunsuz şekilde yollar fakat, garanti desteği pek iyi değil. Eğer destek vermezler ise, (sanmıyorum bana yardımcı oldular)direkt markayla iletişime geçmek lazım.
@21312 vxe R1 SE çöp hocam bu arada. R1 de aynı şekilde. Mcuları bayağı kötü. Bunlara bu parayı verene kadar, fantech Helios 2 almak çok çok daha mantıklı. Ha bütçe Helios 2'ye çıkmıyorsa, outlet Darmoshark m3s Pro alınabilir. Outlet ürünler 0 kullanılmamış sadece açık kutu veya fabrikasyon sorunlu (Wraith tarafından tamir edilmiş) sorunsuz ürünler.

Ulugameste klavye mouselarda indirim var, eğer bütçeniz çıkarsa denildiği gibi burada VXE R1 serisi bir tık daha uygun.

Ek olarak SS Prime kullanmış biri olarak kalite ve sensör kalitesi olarak çok çıtır bir mouse olduğunu söylemeliyim ama henüz 6 ay bile olmamışken yan tuşlarda çift tıklama scroll de tıklamama sorunuyla karşılaştım. MediaMarkt'tan almıştım, bir süre süründürdükten sonra sadece ücret iadesi alabildim mouseun aynısıyla değişim yapamadım.

Ulugameste klavye mouselarda indirim var, eğer bütçeniz çıkarsa denildiği gibi burada VXE R1 serisi bir tık daha uygun.

Ek olarak SS Prime kullanmış biri olarak kalite ve sensör kalitesi olarak çok çıtır bir mouse olduğunu söylemeliyim ama henüz 6 ay bile olmamışken yan tuşlarda çift tıklama scroll de tıklamama sorunuyla karşılaştım. MediaMarkt'tan almıştım, bir süre süründürdükten sonra sadece ücret iadesi alabildim mouseun aynısıyla değişim yapamadım.
R1 se alınacak bir mouse değil hocam.

Benim de hoşuma gitti teşekkür ederim. Bir de hocam bu mu Glorious Model D mi?