Shawinnz
Uzman
Bloody L65 Max nasıldır? Bu fiyat bandında daha iyi öneriniz var mı? Kablolu veya kablosuz fark etmez.
Güzel gözüküyor hocam, site güvenilir mi? SS prime mi bu mu?![]()
Endgame Gear XM1r Oyuncu Mouse - Beyaz
Endgame Gear XM1r Optik Oyuncu Mouse XM1r, XM1 Oyun Faresinin yenilenmesidir. Ek iki sürümde mevcut, güncellenmiş bir PixArt PAW3370 optik sensöre ve özel olarak sıralanmış Kailh GM 8.0 anahtarlarına sahiptir. Ayrıca, hibrit bir paten tasarımına ve Almanya'da geliştirilen tüm yeni aygıt...shop.connectgame.com.tr
Güzel gözüküyor hocam, site güvenilir mi? SS Prime mi bu mu?
R1 se alınacak bir mouse değil hocam.Ulugameste klavye mouselarda indirim var, eğer bütçeniz çıkarsa denildiği gibi burada VXE R1 serisi bir tık daha uygun.
Ek olarak SS Prime kullanmış biri olarak kalite ve sensör kalitesi olarak çok çıtır bir mouse olduğunu söylemeliyim ama henüz 6 ay bile olmamışken yan tuşlarda çift tıklama scroll de tıklamama sorunuyla karşılaştım. MediaMarkt'tan almıştım, bir süre süründürdükten sonra sadece ücret iadesi alabildim mouseun aynısıyla değişim yapamadım.
![]()
Endgame Gear XM1r Oyuncu Mouse - Beyaz
Endgame Gear XM1r Optik Oyuncu Mouse XM1r, XM1 Oyun Faresinin yenilenmesidir. Ek iki sürümde mevcut, güncellenmiş bir PixArt PAW3370 optik sensöre ve özel olarak sıralanmış Kailh GM 8.0 anahtarlarına sahiptir. Ayrıca, hibrit bir paten tasarımına ve Almanya'da geliştirilen tüm yeni aygıt...shop.connectgame.com.tr