Arkadaşlar taksitle almak zorundayım. Vakıfbank ve Ziraat Bankasına taksiti olan, 800 TL civarına bir Gamepad önerebilir misiniz? Yani 1200 TL olsa da olur ama aylık taksidi 100 liranın üzerine çıkmasın lütfen. Yurtdışından alamam o yüzden 8 Bitdo önermeyin lütfen. Ayrıca F310 iki kere aldım bir daha almam. Başka ortalama modeller varsa önerebilir misiniz lütfen. Laptopa da uygulama olmadan direkt bağlanabilecek bir şey arıyorum. Şimdiden teşekkürler.
Detaylar
Kim cevapladı?erdym 42
Üstün
Arkadaşlar taksitle almak zorundayım. VakıfBank ve Ziraat Bankası'na taksiti olan, 800 TL civarına bir gamepad önerebilir misiniz? Yani 1200 TL olsa da olur ama aylık taksidi 100 liranın üzerine çıkmasın lütfen. Yurt dışından alamam o yüzden 8 bitdo önermeyin lütfen. Ayrıca F310 iki kere aldım bir daha almam. Başka ortalama modeller varsa önerebilir misiniz lütfen. Laptopa da uygulama olmadan direkt bağlanabilecek bir şey arıyorum. Şimdiden teşekkürler.
Bu düzeyde fazla kalmıyor sıfır olarak çakma DS4'ler var. Kaliteli ararsanız Trust GXT 590 lar var ama o da sıfırda 1200 civarı.
ilkeryuksel
Uzman
G F710 öneririm. Dayanıklı ve Kalitelidir. Fiyat konusunda da istediğinize yakın.Arkadaşlar taksitle almak zorundayım. Vakıfbank ve Ziraat Bankasına taksiti olan, 800 TL civarına bir Gamepad önerebilir misiniz? Yani 1200 TL olsa da olur ama aylık taksidi 100 liranın üzerine çıkmasın lütfen. Yurtdışından alamam o yüzden 8 Bitdo önermeyin lütfen. Ayrıca F310 iki kere aldım bir daha almam. Başka ortalama modeller varsa önerebilir misiniz lütfen. Laptopa da uygulama olmadan direkt bağlanabilecek bir şey arıyorum. Şimdiden teşekkürler.
- Makaleler
- 23
Bunu al. 100 lira çıkman lazım. Pc'de kullanılabilir.
erdym 42
Üstün
Bunu al. 100 lira çıkman lazım. PC'de kullanılabilir.
Hocam ürün 900 TL değil bende eğer öyle bir şey varsa bende alacaktım
Hocam aylık taksiti 100 lirayı geçmediği sürece 1200 lira olsa da olur 1300 olsa da.Hocam ürün 900 TL değil bende eğer öyle bir şey varsa bende alacaktım![]()
- Makaleler
- 23
Konuda 1200 RPTL olsa da olur yazmış.Hocam ürün 900 TL değil bende eğer öyle bir şey varsa bende alacaktım![]()
147ntl oluyor. Maalesef.Hocam aylık taksiti 100 lirayı geçmediği sürece 1200 lira olsa da olur 1300 olsa da.
Son düzenleyen: Moderatör:
BU modeli ilk kez görüyorum. Bilgisayarla direkt bağlanabiliyor mu? Tuşlarının kalitesi ve basımı nasıl? F310 iki kere aldım her seferinde R1 tuşu gömülüyor.Bunu al. 100 lira çıkman lazım. Pc'de kullanılabilir.
Bu nasıldır?
Dostum, taksit ile alacaksan aylık 800TL taksitle Xbox veya Dualsense al.
Yeni konular
-
-
-
-
R5 7500F için 25.000 TL bütçede Hepsiburada'dan ekran kartı tavsiyesi
- Mehmet Güler
-
-
-
-
-