Bütçe
800 TL
Seninkisi biraz abartıya kaçıyor. İstersen kutusuyla vitrine koy hiç çıkartma.
hocam sünger var gibi duruyor görselde ayrıca anlatmaya çalıştığım şeyi anlıyor musun kulaklığın üst sünger kısmı eziliyor ise kafama tam oturmuyor daha önceki kulaklığımda yaşadım o yüzden tedbirli olmak isterim anlatabildim mi?

hocam sünger var gibi duruyor görselde ayrıca anlatmaya çalıştığım şeyi anlıyor musun kulaklığın üst sünger kısmı eziliyor ise kafama tam oturmuyor daha önceki kulaklığımda yaşadım o yüzden tedbirli olmak isterim anlatabildim mi?
Kulaklık asma aparatında sünger mi var diyorsan hayır sadece plastik malzeme. Ben kulaklığın kafa bandı kısmında sünger var o ezilir diyorsun sandım. Dedim kendi kendime hava da mı duracak bu kulaklık :D

Bu şekil duruyor bende.:
1770657087376.webp

1770657110116.webp

Kulaklık asma aparatında sünger mi var diyorsan hayır sadece plastik malzeme. Ben kulaklığın kafa bandı kısmında sünger var o ezilir diyorsun sandım. Dedim kendi kendime hava da mı duracak bu kulaklık :D

Bu şekil duruyor bende:
Eki Görüntüle 225887

Eki Görüntüle 225888

Anladım, benim demeye çalıştığım şey şuydu aslında sizin kullandığınız ürün tek noktadan baskı sağlıyor oradan zamanla boşluk olur diye endişelendim eski kulaklığımda böyle bir sorun yaşadım kafamda dururken rahatsız ediyordu, şimdi şöyle bir ürün buldum ürünün tutma kısmına bakarsanız anlarsınız üst kısımdan tam tutsun istiyordum.

1770661748482.webp