Bütçe
85000

zabazaba

Çalışkan
Üniversite de büyük ihtimal dijital oyun tasarımı okuyacağım, onun dışında yazılımla da uğraşacağım. 82-83K'ya bir kasa alma yolundayım. Karar kıldığım ekran kartı da RX 9070 XT. Ne diyorsunuz, sorun yaşatır mı?

AMD Ryzen 9 7900X işlemcisi ile beraber olacak. Hem oyun hem teknik alanda iyi olsun istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Üniversite de büyük ihtimal dijital oyun tasarımı okuyacağım, onun dışında yazılımla da uğraşacağım. 82-83K'ya bir kasa alma yolundayım. Karar kıldığım ekran kartı da RX 9070 XT. Ne diyorsunuz, sorun yaşatır mı?

AMD Ryzen 9 7900X işlemcisi ile beraber olacak. Hem oyun hem teknik alanda iyi olsun istiyorum.

RX 9070 XT sizin için iyi olmayabilir. İş işin içine girince NVIDIA her zaman daha önde oluyor bu konuda.

Render alma gibi işlerde NVIDIA CUDA çekirdekleriyle daha performanslı oluyor. Bu yüzden dolayı NVIDIA tercih edin.

Son düzenleme:
Render alma gibi işlerde NVIDIA CUDA çekirdekleri nedeniyle daha performanslı oluyor. Bu yüzden dolayı NVIDIA tercih edin.
5070ti alamam 5070 olur anca üni hayatım boyunca 9070xt ile arasında gözle görülür bir fark hisseder miyim?

Hayır. GPU'da AMD'ye güvenmeyin bu konuda. Daima NVIDIA'ya bakın bu durum değişmedikçe.
5070ti alamam 5070 olur anca üni hayatım boyunca 9070xt ile arasında gözle görülür bir fark hisseder miyim?

RX 9070 XT sizin için iyi olmayabilir. İş işin içine girince NVIDIA her zaman daha önde oluyor bu konuda.

5070 Ti alamam 5070 olur anca üniversite hayatım boyunca 9070XT ile arasında gözle görülür bir fark hisseder miyim?

5070 Ti alamam 5070 olur anca üniversite hayatım boyunca 9070XT ile arasında gözle görülür bir fark hisseder miyim?

İş için evet fakat oyun için 5070 Ti ile neredeyse aynılar 5070'den daha iyi. 5070 ti neden alamazsın bütçen gayet yeterli. Monitör dahil mi bu bütçeye?

hocam tek seferde alıp uzun süre kullanacağım piyasa 50-55k arası takılırken 40k ya çıkaran sağlayıcıya güvenemem o tarz şeyler de sorunlu çıkma ihtimali diğerlerinden daha yüksek sonuçta

Hocam tek seferde alıp uzun süre kullanacağım piyasa 50-55k arası takılırken 40k ya çıkaran sağlayıcıya güvenemem o tarz şeyler de sorunlu çıkma ihtimali diğerlerinden daha yüksek sonuçta

Piyasası 50 55k değil ve satıcı Sinerji bilgisayar gayet güvenilir. 5080'in piyasası 50 55k hocam nereden gördünüz 50 55k yı.