Bütçe
85000
Piyasası 50 55k değil ve satıcı Sinerji bilgisayar gayet güvenilir. 5080'in piyasası 50 55k hocam nereden gördünüz 50 55k yı.
ne kadar video izlediysem herkes aynı aralıkta 60-70k gibi fazla ya da 40-50k gibi az olduğu senaryolar da var ama genel bandı hep 50-55 arası baktığım yerler de izlediğin kanallar da aynı bantta takılmış tek seferlik alacağım için de bilinmedik yayıncılardan herhangi bir donanım parçası alma niyetim yok

Dosya Ekleri

• IMG_5483.webp
    IMG_5483.webp
    184 KB · Görüntüleme: 31
ne kadar video izlediysem herkes aynı aralıkta 60-70k gibi fazla ya da 40-50k gibi az olduğu senaryolar da var ama genel bandı hep 50-55 arası baktığım yerler de izlediğin kanallar da aynı bantta takılmış tek seferlik alacağım için de bilinmedik yayıncılardan herhangi bir donanım parçası alma niyetim yok
1754771172723.webp

Hocam bu benim yazdığımla aynı doğrultuda bir görsel 40klara da var 60+ da benim istediğim bilindik sağlayıcılar 50-55 arası oynuyor hep üstte de attım.

Hocam Sinerji nasıl bilindik sağlayıcı değil? Size göre bilindik satıcılar fahiş fiyatlarla satan satıcılar mı? İtopya fahiş fiyata satıyor.

Hocam Sinerji nasıl bilindik sağlayıcı değil? Size göre bilindik satıcılar fahiş fiyatlarla satan satıcılar mı? İtopya fahiş fiyata satıyor.
palit inno3d pny diye garip gurup sağlayıcılar hocam onların yanına onu koyunca da güven vermiyor bana, sektöre ve teknik kısma hakim olmayan ordan burdan bir şey toplasam kasada birleştiremeyecek kadar deneyimsiz biri olarak bilindik toplu sistemlere yönelme taraftarıyım itopyadaki 55kya satılan kart başka yerde 40k ise hemen alabilirim ama