ChapoCups

Uzman

İşlemciyi 7500X3D'ye düşürüp alacağım, ne düşünüyorsunuz? Diğer parçalar kafama yattı. M.2 SSD de anakartta yeterli, ekran kartı da ASUS Prime 3 fanlı modeli, soğutucu da gayet yeterli. Hatta ileride 7800X3D'ye geçsem de o soğutucu yeterli olacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM Vengeance serisi, biraz tutarsız voltaj sergiliyor, tek RAM ile sorun çıkartmaz ama aynı RAM'den bir tane daha eklersen sorun olabilir, sistem güzel. CL30 RAM alıp üzerindeki RAM'i satın derim, çünkü sistemin performansı RAM ve BIOS stabilitesine bağlı olacak.

RAM Vengeance serisi, biraz tutarsız voltaj sergiliyor, tek RAM ile sorun çıkartmaz ama aynı RAM'den bir tane daha eklersen sorun olabilir, sistem güzel. CL30 RAM alıp üzerindeki RAM'i satın derim, çünkü sistemin performansı RAM ve BIOS stabilitesine bağlı olacak.

Peki hangisiyle değiştirmemi önerirsin.

Çok seçenek yok, bütçe çok saçma sapan artıyor, 90k yı geçiyor, İncehesap'ta 90k ya daha iyi alternatif var. Bu sistemi alırsan, üzerindeki RAM'i satıp, 11.500 TL'ye 6000MHz CL30 Patriot alman daha mantıklı.

Uzun bir süre kullanacagım ya satıp parça alamam hemen ileride belki ama kazık diyenler falan var anlamadım tek tek toplayınca bile 85kları buluyor yani daha zam da gelecek bence sistem 80k için alınabilir duruyor.

Sistem güzelde bunu toplama işi var bir de 2K ya topluyor bir arkadas burada yani ona verecegime diğer sistemi almak daha mantıklı degil mi yoksa bunu da çok beğendim ya nasıl yapsam karar veremedim şimdi.
Sistem toplamak çocuk oyuncağı; eskisi gibi HDD kablolarının arasında kaybolmuyorsun. Her şeyi ilk anakarta takıp direkt kasaya vidala geç. Soğutucu bile fanları montajlı geliyor. Bu attığım şekilde alıp güvendiğiniz birine de toplattırabilirsiniz. Yakın olsanız ben bile toplarım bedavaya.

Sistem toplamak çocuk oyuncağı; eskisi gibi HDD kablolarının arasında kaybolmuyorsun. Her şeyi ilk anakarta takıp direkt kasaya vidala geç. Soğutucu bile fanları montajlı geliyor. Bu attığım şekilde alıp güvendiğiniz birine de toplattırabilirsiniz. Yakın olsanız ben bile toplarım bedavaya.

Gönderdigin linklerdeki satıcılar güvenilir mi peki çünkü diğer sistemden vazgeçtim senin gönderdigini almak istiyorum. Nerede yaşıyorsunuz.

Gönderdigin linklerdeki satıcılar güvenilir mi peki çünkü diğer sistemden vazgeçtim senin gönderdigini almak istiyorum. Nerede yaşıyorsunuz.
Muğla'dayım hocam, satıcı olarak Hepsiburada, Amazon gibi bilindik satıcılardan almaya çalışın; parça başı ufak fark olabilir.