Bütçe
85000

JL1XeZ

Çalışkan
Herkese iyi sosyaller,

Öncelikle 85 bin TL maksimum bütçemiz var, bir arkadaşıma laptop alacağız. Üniversites ve oyun oynamak için kullanılacak. Mağazadan alınacak. Benim bulduğum laptoplar bunlar arkadaşlar, sizin de yorumunuzu almak isterim. Kronik sorunu veya başka bir problemi varsa belirtin. Teşekkürler.

Not: MSI Katana modelinin bu kasa modelinde bir sürü konfigürasyon modeli var. Aralarındaki en iyi watt değerleri ada mimarisinde. Bunun pek önemi kalmadı ama en performanslı olan hangisiyse onu almak istiyoruz. Benim aklıma yatan 3. linkteki model.

Herkese iyi sosyaller.

Ozellikleri acayip iyiymis, kronigi var mi acaba?

Daha yeni bir laptop. O nedenle donanım olarak net bir şey söylemek zor. Ancak yazılımsal konuda herhangi bir problemi yok. NVIDIA ve AMD'nin en yeni nesil CPU + GPU kombosu var. Driver desteği üzerinde olacaktır.

Yukarıda bahsini ettiğim laptopun Recep Baltaş hocam tarafından yapılmış bir incelemesi var. Diğer incelemesini yapan kanallara göre daha objektif.

Önden siparişini verip, elden teslim alabilirsiniz. Ancak hangi şehirdesiniz onu bilmiyorum.

İstanbuldayız hocam.

Daha yeni bir laptop. O nedenle donanım olarak net bir şey söylemek zor. Ancak yazılımsal konuda herhangi bir problemi yok. NVIDIA ve AMD'nin en yeni nesil CPU + GPU kombosu var. Driver desteği üzerinde olacaktır.

Yukarıda bahsini ettiğim laptopun Recep Baltaş hocam tarafından yapılmış bir incelemesi var. Diğer incelemesini yapan kanallara göre daha objektif.

https://www.gaming.gen.tr/urun/4396...17-3-inc-full-hd-144hz-freedos-gaming-laptop/ bizde bunu almayı düşünüyoruz hocam aradaki 10 bin liralık farka gerçekten değer mi iki laptopunda kendine göre iyi ve kötü yönleri.

Son düzenleme: