Mantıklı. GameGaraj laptoplar en iyi F/P laptoplar olabilir.
Şu anki piyasada durum öyle görünüyor, üstelik herhangi bir kronik sorununun olmaması da ayrı bir artı.
@Leon Scott Kennedy'ın düşüncelerini merak ediyorum beni etiketle demişti.
Mantıklı. GameGaraj laptoplar en iyi F/P laptoplar olabilir.
Ben kendim ödeme ekranında bu şekilde hazır sistem aldım 9 taksit vade farksız. Normal World cardım var hepsiburadaya özel olan kartım yok.Hocam öyle olmuyormuş Hepsiburada world Card çıkarmak zorunlu.
Ben kendim ödeme ekranında bu şekilde hazır sistem aldım 9 taksit vade farksız. Normal world Card'ım var Hepsiburada'ya özel olan kartım yok.
Sizin yerinize denedim, bu laptopta olmadı. 6 ay vade farksız taksit yapıyor. 9 taksit gözükmüyor bile hiç, 6'dan sonra 8 var. Bence 6 ay vade farksız taksitte iyi.Alırken denerim o zaman en kötü 49TL preminum parasından olurum.
Sizin yerinize denedim, bu laptopta olmadı. 6 ay vade farksız taksit yapıyor. 9 taksit gözükmüyor bile hiç, 6'dan sonra 8 var. Bence 6 ay vade farksız taksitte iyi.
Attığınız cihaz şuan en mantıklı cihaz bütçenize göre. İmkan varsa stand ile kullanmanızı öneririm.Şu anki piyasada durum öyle görünüyor, üstelik herhangi bir kronik sorununun olmaması da ayrı bir artı.
@Leon Scott Kennedy'ın düşüncelerini merak ediyorum beni etiketle demişti.
Attığınız cihaz şu an en mantıklı cihaz bütçenize göre. İmkan varsa stant ile kullanmanızı öneririm.