%86 pil sağlıklı iPhone 12 Mini'de iOS 27 beta deneyimi

Relapse 2

Üstün
Yer
ALANYA
Pil sağlığı %86 olan iPhone 12 mini cihazıma bir çılgınlık yapıp iOS 27 Dev. Beta'yı kurdum.

Şu anlık durum gayet temiz, hiçbir sıkıntı yaşamadım. Hatta cihaz eskisinden daha bile hızlı ve akıcı hissettiriyor. Animasyonlar seri, uygulamalar arası geçişler gayet rahat. Bataryayı sömüren saçma bir arka plan aktivitesi veya ekstra bir ısınma da görmedim.

iPhone 15 ile geçmeli miyim daha betadayken ne önerirsiniz? Artık 26'dan sıkıldım fazla merak ediyorum 27'yi.

Yani sonuçta yine beta sürümü, illaki ufak tefek hataları vardır. Ama bilmiyorum, ekşi sözlük'te çoğu kişi 26'dan bile daha iyi olduğunu yazmış. Ben de bir anlık gazla geçtim açıkçası, şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Ama “ben en ufak Bug'da bile diken üstünde hissederim” diyorsanız bence hiç geçmeyin.

Batarya olarak ekran süresinde bir artış yaşadınız mı? 27'ye geçen kişilerin bazıları -ne kadar doğru bilmiyorum- 1 günü çok rahat çıkarttığını hatta arttığını söylüyor.

Ben de 16.2'deyim bir şeylere geçsem mi ki diye düşünüyorum. Kimi geç diyor kimi kal diyor.

Vallahi iOS 16'nın uygulama desteği de yavaş yavaş kesilmeye başlar, o yüzden er ya da geç geçmek zorunda hissedeceksiniz zaten. Bir de güvenlik açısından her zaman güncel sürümde olmak daha iyi. Tabii beta hariç beta biraz da merak işi, spesifik olarak denemek istiyorsanız kurun. Onun dışında günlük kullanım için son stabil sürümü kurmak daha temiz.

Batarya olarak ekran süresinde bir artış yaşadınız mı? 27'ye geçen kişilerin bazıları -ne kadar doğru bilmiyorum- 1 günü çok rahat çıkarttığını hatta arttığını söylüyor.
Yok valla ben batarya konusunda öyle aman aman bir fark görmedim. Ne daha iyi ne daha kötü geldi bana. %100 şarjla önceden de yaklaşık 6,5 saat ekran süresi alıyordum, şu an da aşağı yukarı aynı civarda. En azından bende batarya tarafında hissedilir bir değişiklik olmadı.

Bazı uygulamaları yükleyemiyorum zaten hocam sürümden dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…