Yer
İzmir
Arkadaşlar sabah sınava girdim, demin cevap anahtarına bakıp hesapladım 290-300 arası bir rakam alıyorum. OBP ise 79 olunca insan ne yapacağını düşünüyor. Evimin hemen dibinde bir lise var 89 OBP ile almış geçen sene bu yıl ise alır mı? İzmir'de yaşıyorum.

Sınav sonuçları açıklanana kadar bu tarz dertlere girmeyin, aynı dertlere girip kendimi OBP'li okullara girdim sanmıştım ve sonuçlar açıklanınca ucu ucuna da olsa Hüseyin Bürge'ye girdim.
Sınav sonuçları gelsin ondan sonra bakarsınız.

Sınav sonuçları açıklanana kadar bu tarz dertlere girmeyin, aynı dertlere girip kendimi OBP'li okullara girdim sanmıştım ve sonuçlar açıklanınca ucu ucuna da olsa Hüseyin Bürge'ye girdim.
Sınav sonuçları gelsin ondan sonra bakarsınız.

Sınav sonucu açıklansa bile dediğim gibi o civarda puan almış olurum.

Kayit zamani mumkun gorunmuyor, nakille belki gidersin.

Nakil tam olarak nasıl oluyor, tam bilmiyorum.

Sınav sonucu açıklansa bile dediğim gibi o civarda puan almış olurum.

Nakil tam olarak nasıl oluyor, tam bilmiyorum.

Puaninin yettigi baska bir okula kayit yaptiracak ve o okula gideceksin. Sene baslarinda okulda bos kontenjan varsa nakil kontenjani acilir ve basvuru yaparsin. OBP puanina gore siralanir, en yuksek olandan baslanarak alinirsiniz.
Cok tercih edilen bir okulsa hiçbir turlude giremeyebilirsin. Sansa bagli.

Büyük ihtimalle hayır. Bizim okulumuzun ortalaması 92-93 civarındayken okulun binası yıkıldığı için başka okula misafir olduk anca öyle puanı 79-80 civarlarına düştü. Okulda İzmir'de belki bilirsiniz.

Bunu düşünecek durumda olma, normal hayatına dön.

Bunu düşünmeyip ne yapayım zaten hayatıma devam ederken hayatıma lise girecek o liseninde kötü olmasını istemiyorum.

Puaninin yettigi baska bir okula kayit yaptiracak ve o okula gideceksin. Sene baslarinda okulda bos kontenjan varsa nakil kontenjani acilir ve basvuru yaparsin. OBP puanina gore siralanir, en yuksek olandan baslanarak alinirsiniz.
Cok tercih edilen bir okulsa hiçbir turlude giremeyebilirsin. Sansa bagli.

İşi şansa bırakmamak gerek :D.