Atatürkçü Kız
Uzman
Hocam zaten birçok okul neredeyse aynı. 80-90 ortalama olan okul arasında bir fark göremedim ben.
Benim OBP 78 benim puanımı alan okullar var fakat hepsi çok uzakta ben o kadar yol gidemem bir öğrencide zor gider.
Hocam zaten birçok okul neredeyse aynı. 80-90 ortalama olan okul arasında bir fark göremedim ben.
Düşünüp kendini düşüncelerle hasta etmek istiyorsan buyur et.Bunu düşünmeyip ne yapayım zaten hayatıma devam ederken hayatıma lise girecek o liseninde kötü olmasını istemiyorum.
Düşünüp kendini düşüncelerle hasta etmek istiyorsan buyur et.
OBP si düşebilir belki kontenjan ile girebilirsin.Arkadaşlar sabah sınava girdim, demin cevap anahtarına bakıp hesapladım 290-300 arası bir rakam alıyorum. OBP ise 79 olunca insan ne yapacağını düşünüyor. Evimin hemen dibinde bir lise var 89 OBP ile almış geçen sene bu yıl ise alır mı? İzmir'de yaşıyorum.
Sen kendini komple bırakmışsın...Kötü bir liseye giderek hayatım kayacak bu yazımda berbat olacak.
Konak'taysanız iyi bir lise var sizin OBP'nize uygun.Benim OBP 78 benim puanımı alan okullar var fakat hepsi çok uzakta ben o kadar yol gidemem bir öğrencide zor gider.
Konak'taysanız iyi bir lise var sizin OBP'nize uygun.
Almaz, sen kaçsın, o kaç. Başka okul bulmalısın, başvursan da boş çıkacak.
Yapacak bir şey yok o zaman. Mecbur o okula gideceksiniz.Buca'dayım.
Ben bırakmadım annem hep hayatın gitti s*rtüklerle okumanı istemiyorum vs. diyor halada kızıyor yoksa benim için sorun yok.
Yakın olan başka okul yok.
Bana da aynısı dendi, umursamadım ve burnumun dikine gittim. Sonucunda da 2 hayalimden birinin peşinden gidebilme ihtimalim var. Bi' tarafta Mustafa hocama verdiğim söz var, diğer tarafta da Keratoprotez gibi dünyada oldukça sınırlı yerlerde yapılan bir tedavi için alternatif olan projemi ilerletebilmek var.Ben bırakmadım annem hep hayatın gitti s*rtüklerle okumanı istemiyorum vs. diyor halada kızıyor yoksa benim için sorun yok.