4 4615 Başarılı Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 1.290 Çözümler 6 Beğeniler 1.216 21 Temmuz 2024 #31 wmhklcn25 dedi: Hocam, çok soru sordum fakat ürün orijinal değil mi? Bir de kaç TL para ödediniz? Genişletmek için tıkla... Ben aldığımda 1260 lira ödedim galiba.
wmhklcn25 dedi: Hocam, çok soru sordum fakat ürün orijinal değil mi? Bir de kaç TL para ödediniz? Genişletmek için tıkla... Ben aldığımda 1260 lira ödedim galiba.
KS KS W wmhklcn25 Uzman Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 185 Beğeniler 30 21 Temmuz 2024 #32 4615 dedi: Ben aldığımda 1260 lira ödedim galiba. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam, ben de 24 siparişi vereceğim. Son olarak, PC direkt bağlanıyor mu? Çok araştırdım fakat Türkçe video çeken yok. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2026
4615 dedi: Ben aldığımda 1260 lira ödedim galiba. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam, ben de 24 siparişi vereceğim. Son olarak, PC direkt bağlanıyor mu? Çok araştırdım fakat Türkçe video çeken yok.
4 4615 Başarılı Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 1.290 Çözümler 6 Beğeniler 1.216 21 Temmuz 2024 #33 wmhklcn25 dedi: Tamamdır hocam, ben de 24 siparişi vereceğim. Son olarak, PC direkt bağlanıyor mu? Çok araştırdım fakat Türkçe video çeken yok. Genişletmek için tıkla... Kablosuz denemedim dediğim gibi takıp bağlamaya üşendiğimden ama kablo ile doğrudan kullanıyorum hiçbir şey ayarlamadan.
wmhklcn25 dedi: Tamamdır hocam, ben de 24 siparişi vereceğim. Son olarak, PC direkt bağlanıyor mu? Çok araştırdım fakat Türkçe video çeken yok. Genişletmek için tıkla... Kablosuz denemedim dediğim gibi takıp bağlamaya üşendiğimden ama kablo ile doğrudan kullanıyorum hiçbir şey ayarlamadan.
KS KS W wmhklcn25 Uzman Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 185 Beğeniler 30 21 Temmuz 2024 #34 4615 dedi: Kablosuz denemedim dediğim gibi takıp bağlamaya üşendiğimden ama kablo ile doğrudan kullanıyorum hiçbir şey ayarlamadan. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam, bu linkten alıyorum o zaman. 8BitDo-Ultimate 2C Gamepad Kablosuz 2.4G Bağlantısı Ultimate Serisi PC, Windows 10, 11 için Basitleştirilmiş Sürüm, Steam PC - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com Ürün orijinal değil mi hocam? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2026
4615 dedi: Kablosuz denemedim dediğim gibi takıp bağlamaya üşendiğimden ama kablo ile doğrudan kullanıyorum hiçbir şey ayarlamadan. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam, bu linkten alıyorum o zaman. 8BitDo-Ultimate 2C Gamepad Kablosuz 2.4G Bağlantısı Ultimate Serisi PC, Windows 10, 11 için Basitleştirilmiş Sürüm, Steam PC - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com Ürün orijinal değil mi hocam?
4 4615 Başarılı Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 1.290 Çözümler 6 Beğeniler 1.216 21 Temmuz 2024 #35 wmhklcn25 dedi: Tamamdır hocam, bu linkten alıyorum o zaman. 8BitDo-Ultimate 2C Gamepad Kablosuz 2.4G Bağlantısı Ultimate Serisi PC, Windows 10, 11 için Basitleştirilmiş Sürüm, Steam PC - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com Ürün orijinal değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... Evet.
wmhklcn25 dedi: Tamamdır hocam, bu linkten alıyorum o zaman. 8BitDo-Ultimate 2C Gamepad Kablosuz 2.4G Bağlantısı Ultimate Serisi PC, Windows 10, 11 için Basitleştirilmiş Sürüm, Steam PC - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com Ürün orijinal değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... Evet.
KS KS W wmhklcn25 Uzman Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 185 Beğeniler 30 21 Temmuz 2024 #36 4615 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Hocam acaba buna baktınız mı orijinal mi diye. Şimdi orijinal değilse, boşuna para vermeyeyim diye sordum. Upgrade tool - Support - 8BitDo 8Bitdo, support, Auto controller recognition. Download firmware update when connected to the Internet, Maunally update the firmware on advanced mode, Enter controller upgrade mode automatically, This does not apply to our old or discontinued models support.8bitdo.com The Destroyer dedi: 25 saat. Genişletmek için tıkla... Hocam Amazon'dan almayı düşünüyorum da, siz nereden aldınız? Aldığınız linkten alacağım. https://www.amazon.com.tr/dp/B0C4T36SH3?th=1&tag= Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2026
4615 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Hocam acaba buna baktınız mı orijinal mi diye. Şimdi orijinal değilse, boşuna para vermeyeyim diye sordum. Upgrade tool - Support - 8BitDo 8Bitdo, support, Auto controller recognition. Download firmware update when connected to the Internet, Maunally update the firmware on advanced mode, Enter controller upgrade mode automatically, This does not apply to our old or discontinued models support.8bitdo.com The Destroyer dedi: 25 saat. Genişletmek için tıkla... Hocam Amazon'dan almayı düşünüyorum da, siz nereden aldınız? Aldığınız linkten alacağım. https://www.amazon.com.tr/dp/B0C4T36SH3?th=1&tag=