Ben aldığımda 1260 lira ödedim galiba.Hocam, çok soru sordum fakat ürün orijinal değil mi? Bir de kaç TL para ödediniz?
Detaylar
Kim cevapladı?Tamamdır hocam, ben de 24 siparişi vereceğim. Son olarak, PC direkt bağlanıyor mu? Çok araştırdım fakat Türkçe video çeken yok.
Son düzenleyen: Moderatör:
Kablosuz denemedim dediğim gibi takıp bağlamaya üşendiğimden ama kablo ile doğrudan kullanıyorum hiçbir şey ayarlamadan.Tamamdır hocam, ben de 24 siparişi vereceğim. Son olarak, PC direkt bağlanıyor mu? Çok araştırdım fakat Türkçe video çeken yok.
Tamamdır hocam, bu linkten alıyorum o zaman.Kablosuz denemedim dediğim gibi takıp bağlamaya üşendiğimden ama kablo ile doğrudan kullanıyorum hiçbir şey ayarlamadan.
8BitDo-Ultimate 2C Gamepad Kablosuz 2.4G Bağlantısı Ultimate Serisi PC, Windows 10, 11 için Basitleştirilmiş Sürüm, Steam PC - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
Ürün orijinal değil mi hocam?
Evet.Tamamdır hocam, bu linkten alıyorum o zaman.
![]()
8BitDo-Ultimate 2C Gamepad Kablosuz 2.4G Bağlantısı Ultimate Serisi PC, Windows 10, 11 için Basitleştirilmiş Sürüm, Steam PC - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Ürün orijinal değil mi hocam?
Hocam acaba buna baktınız mı orijinal mi diye. Şimdi orijinal değilse, boşuna para vermeyeyim diye sordum.
Upgrade tool - Support - 8BitDo
8Bitdo, support, Auto controller recognition. Download firmware update when connected to the Internet, Maunally update the firmware on advanced mode, Enter controller upgrade mode automatically, This does not apply to our old or discontinued models
Hocam Amazon'dan almayı düşünüyorum da, siz nereden aldınız? Aldığınız linkten alacağım.
Yeni konular
-
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-