Martinal 7

Başarılı
Sağ tuş neredeyse yarım basıyor. Bir süredir bu şekilde The Last of Us Part II'yi Dinput modunda program ile ancak oynayabiliyorum. Bozulmaya başlamış sanırım değil mi?

Artı olarak indirim görünce şu koldan aldım:

https://www.incehesap.com/gamepower...-gamepad-2-4g-bluetooth-kablolu-fiyati-79147/

İyi yapmış mıyım?

brave_Y9SIbTEppj.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
LT ve RT aynı oranda bastığınızda birbirinden çok farklı değerler gösteriyorsa sıkıntı vardır elbette. 1.00 ile 0.61 arasında fark var neticede.
Evet, baya önerilen bir model zaten. EasySMX X15 modelinin aynısı, marka farklı sadece. Triggerlarda 0'a yakın bir ölü bölge var. Baya baya düşük yani, hall sensor tipinde oldugundan. Analoglarda da circulation testinde 0.2 hata alıyorum ki bu dairesel düzlem gamepadlerde harika bir oran.

LT ve RT aynı oranda bastığınızda birbirinden çok farklı değerler gösteriyorsa sıkıntı vardır elbette. 1.00 ile 0.61 arasında fark var neticede.

Evet, baya önerilen bir model zaten. EasySMX X15 modelinin aynısı, marka farklı sadece. Triggerlarda 0'a yakın bir ölü bölge var. Baya baya düşük yani, hall sensor tipinde oldugundan. Analoglarda da circulation testinde 0.2 hata alıyorum ki bu dairesel düzlem gamepadlerde harika bir oran.
Aradaki kalite farkını hisseder miyim ve hall sensör tam olarak ne demek? Sanırım RT ve LT tuşları da titreşimli.

Aradaki kalite farkını hisseder miyim ve hall sensör tam olarak ne demek? Sanırım RT ve LT tuşları da titreşimli.
RT ve LT tuşlarında herhangi bir titreşim yok. Hall sensor gamepadlerde de geleneksel potansiyometreli analog ve triggerlarda mekanik sistemde sürtünme sonucu oluşan ölü nokta ve sapma / drift yaşanmaz. Doğrusallığı çok daha temizdir, uzun yıllar kolayca bozulmaz.

Aradaki kalite farkını hisseder miyim?
Açık konuşmak gerekirse ben fark olacağını pek düşünmüyorum, zira yanılmıyorsam Ultimate 2.4G modelinde de X,Y, A ve B tuşları membrandı. X15'te de böyle.

Son düzenleme: