Makaleler
23
Daha once konu acmistim fakat bazi aksakliklar sebebiyle gamepad degistirememistim. 2C'nin malzeme kalitesi berbat. Bana malzeme kalitesi DualSense gibi elde kaliteli hissettirecek bir urun lazim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Butce olarak fazla vermek istemiyorum. Olabildigince uygun yollu olsa iyi olur. Sifir dusunuyorum sadece. Bir de dedigim gibi malzeme kalitesi DualSense'e benzer olsun.

Daha once konu acmistim fakat bazi aksakliklar sebebiyle gamepad degistirememistim. 2C'nin malzeme kalitesi berbat. Bana malzeme kalitesi DualSense gibi elde kaliteli hissettirecek bir ürün lazim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçe olarak fazla vermek istemiyorum. Olabildigince uygun yollu olsa iyi olur. Sifir dusunuyorum sadece. Bir de dedigim gibi malzeme kalitesi DualSense'e benzer olsun.

Nova 2 Lite'ı bu bütçede geçilebilecek en iyisi diye düşünüyorum, eğer PlayStation layout zorunlu değilse.

Nova 2 Lite'ı bu bütçede geçilebilecek en iyisi diye düşünüyorum, eğer PlayStation layout zorunlu değilse.
PlayStation dizilimi sart degil. Xbox uygun benim icin.

Nova 2 Lite mantiksiz bir gecis olur, duzgun gecis icin daha yuksek bir butce ayirmaniz lazim. Yoksa pek de fark olmayacaktir.
Evet, bence de. Ne onerirsin? Alinabilecek modelleri ogrenmek istiyorum.

Aynı bütçede istediği için Nova 2 önermiştim. Yoksa evet Cyclon'e 2, super Nova veya G7 Pro çok çok daha iyi seçenekler olacaktır.