Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
X + Home tuşuna basınca olmuyor mu? Birkaç saniye basılı tutmak gerekebilir emin değilim.
X + Home tuşuna basınca olmuyor mu? Birkaç saniye basılı tutmak gerekebilir emin değilim.
Ayrıca sanırım kol off konumdayken yapılması gerekiyormuş. Kapatıp öyle deneyin.
Martinal
Uzman
Yok ki hocam.Bu tarz gamepadlerde arkada bir delik olur iğne ucu sokup resetlemek için. Varsa bir reset atmayı deneyin.
Myers
Yetkin
Şimdi bu gamepad bende yok ama sorunu anlamaya çalışıyorum tuşlar birbirine girmiş görünüyor derken nasıl yani? Acaba gamepad modunu değiştirmiş olabilir misiniz mesela nintendo switch veya d-input gibi. Bilgisayarda çalışıyor demişsiniz xbox wireless gamepad olarak mı görüyor bilgisayar kolu?
Martinal
Uzman
Atıyorum L1’e basıyorum menü tuşu olarak algılıyor internette yaptığım testte. Oyunlarda hiçbir şekilde çalışmıyor, oyun modlarını bilmiyorum modun olduğunu sanmıyorum. Bir an da kol bozuldu.Şimdi bu gamepad bende yok ama sorunu anlamaya çalışıyorum tuşlar birbirine girmiş görünüyor derken nasıl yani? Acaba gamepad modunu değiştirmiş olabilir misiniz mesela nintendo switch veya d-input gibi. Bilgisayarda çalışıyor demişsiniz xbox wireless gamepad olarak mı görüyor bilgisayar kolu?
Myers
Yetkin
Atıyorum L1’e basıyorum menü tuşu olarak algılıyor internette yaptığım testte. Oyunlarda hiçbir şekilde çalışmıyor, oyun modlarını bilmiyorum modun olduğunu sanmıyorum. Bir an da kol bozuldu.
Burda birisi dediğim gibi kolun modunu değiştirerek sizinkine benzer sorunu çözmüş. Yazanları bir de siz deneyin. X + home tuşuna basın mesela. Kol bir şekilde d-input moduna geçtiyse oyunlarda direkt algılamayabiliyor. X input modunda olması lazım.
Martinal
Uzman
Burda birisi dediğim gibi kolun modunu değiştirerek sizinkine benzer sorunu çözmüş. Yazanları bir de siz deneyin. X + home tuşuna basın mesela. Kol bir şekilde d-input moduna geçtiyse oyunlarda direkt algılamayabiliyor. X input modunda olması lazım.
Evet bu sorunu yaşıyorum şu an, çözümüne bakıyorum henüz yapamadım.
Hocam bende yaşamıştım+ ile yıldız mı ne var o ikisine 5 saniye basılı tutunca düzeliyor. Kol titriyor zaten olunca.Evet bu sorunu yaşıyorum şu an, çözümüne bakıyorum henüz yapamadım.
Martinal
Uzman
Yapamadım
o ölü bölgeyi azaltıyor o değil.Hocam bende yaşamıştım+ ile yıldız mı ne var o ikisine 5 saniye basılı tutunca düzeliyor. Kol titriyor zaten olunca.
Myers
Yetkin
Ayrıca sanırım kol off konumdayken yapılması gerekiyormuş. Kapatıp öyle deneyin.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi