8BitDo Ultimate C'nin abartılması

Var. Kullanıyorum ve var.

Evet şu an öğrendim ancak diğer gamepad özellikleri her türlü daha F/P, malzeme kalitelerinin test edilmesi lazım hafta sonu alıp test edeceğim inceleme atarım.

Ayrıca şu anda ürün elimde ve sisteme bağlı, o özellik mevcut. Yanlış bilgi verip ürün karalamaya çalışmayın lütfen.

Ürünü karalamıyorum niye öyle bir amacım olsunki diğer ürünler daha F/P ve ayrıca tetik özelliğini şu an öğrendiğimi söyledim.

Ürünü karalamıyorum niye öyle bir amacım olsunki diğer ürünler daha F/P ve ayrıca tetik özelliğini şu an öğrendiğimi söyledim.
Hocam tetik ozelligini bile yeni ogrendiyseniz bence elinizdeki urun hakkinda yeterince bilgi sahibi degilsiniz. Saglikli bir yorum yapabileceginizi dusunmuyorum.

Marka değeri ve görünüş farkı var. Dediğin gamepadler mekik gibi, şahsen keyif kaçırıcı.

Bahsettiğim mekanik tuşlu gamepadler Xbox 9. nesile fark atıyor 8BitDo Xbox seviyesinde ve çok tatlı bir görünüşü var görünüş için para verilebilir.
O halde satın almadan önce bahsettiğin mekanik tuşlu gamepad'lere de bakarım. Duruma göre bir konu açarım. Teşekkürler.

Hocam tetik ozelligini bile yeni ogrendiyseniz bence elinizdeki ürün hakkinda yeterince bilgi sahibi degilsiniz. Saglikli bir yorum yapabileceginizi dusunmuyorum.

Hocam bir konuda sahip olan biri olmadığından bahsetmişti şu an öğrendim dedim zaten insanlara daha F/P gamepad önererek paralarını daha mantıklı harcamalarını tavsiye etmeme rağmen bana niye düşmanca yaklaşıyorsunuz marka karaladığımı söylüyorsunuz en fazla 30 dakika araştırsanız bile farklarını öğrenirsiniz.

Şu an Xbox 9. Nesil kullanıyorum. Nornalde memnunum ama gerçekten sırf görüntüsü yüzünden insanın canı çekiyor.
Nintendo kontrolcüsüne alışık olmadığım için halen Xbox kontrolcülerinin görüntüsü bana daha güzel gözükür. Ancak Ulti Bluetooth modelini alıp kullandıktan sonra görünüşün çoğu zaman bir anlam ifade etmediğini tekrar görmüş oldum.

Ayrıca önceki mesajını tekrar okudum. Bence Xbox 9. Nesil kontrolcüyü kullanıyorken yeni bir tanesini almana gerek yok. Elindeki de iyi bir cihazdır.

Ya aslında yine Xbox 9. Nesilin farklı bir rengini de alabilirim. Ama hem bir değişiklik olsun çeşitlilik olsun istedim hem de fiyatı uygun olduğu için istedim. Yoksa Xbox 9. Nesilin görünümü de hoşuma gidiyor.

Yani ucuz yollu koleksiyon olur niyetindeyim, o kadar. Yoksa hiç almasam da olur, ihtiyacım yok sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…