AliExpress'te 8BitDo modeli 800-900 civarına satılıyor, ancak daha tetikte ne kadar basarsan o kadar algılama bile yok. Ayrıca deadzone oranı %10-%6 oranı arasında. 500-600'e satılan GameSir Nova Lite'ta bahsettiğim tetik özelliği var ve deadzone oranı %2.8. Bir tık daha pahalı olan EasySMX X10 ve Machenike G5 Pro'de (ikisi de genel manada aynı ürün) tüm tuşlar mekanik tetik özellikleri bulunuyor ve emin olmasamda jiroskop var deadzone oranları da %0.3. Peki bu fiyatlara böyle gamepadler varken neden 8BitDo Ultimate C seçiliyor?
Genel malzeme kalitesi çok iyi. Batarya performansı olarak iyi bir performans veriyor ve EasySMX X10 ve Machenike G5 PRO 1800TL bandında satılırken Ultimate C 1200TL fiyatına satılıyor en fazla. Malzeme kalitesi ve batarya performansı isteyen sadece PC'de oynayacak oyuncu için Ultimate C daha iyi ama zaten onun da yavaştan tarihi doluyor. Aynı fiyata hall effect ve bluetooth bulunduran daha gelişmiş versiyonu alacak yakında.

Ayrıca nova lite çok daha sonradan çıkan bir gamepad. Daha incelemeleri ve geri dönüşleri tam alınmadan insanlara öneride bulunmak doğru olmazdı. Ultimate C ise safe kalitesini kanıtlamış bir koldu.

Ya aslında yine Xbox 9. Nesilin farklı bir rengini de alabilirim. Ama hem bir değişiklik olsun çeşitlilik olsun istedim hem de fiyatı uygun olduğu için istedim. Yoksa Xbox 9. Nesilin görünümü de hoşuma gidiyor.

Yani ucuz yollu koleksiyon olur niyetindeyim, o kadar. Yoksa hiç almasam da olur, ihtiyacım yok sonuçta.
Bu durumda ilk yazdığına katılıyorum. Çeşitlilik için güzel olur. Ben Yeşil rengini daha çok seviyorum, mor olanı benlik değil. :D Tabi ihtiyacın yoksa, ki öyle demişsin, almanın da lüzmu yok bana kalırsa.

Genel malzeme kalitesi çok iyi. Batarya performansı olarak iyi bir performans veriyor ve EasySMX X10 ve Machenike G5 Pro 1800TL bandında satılırken Ultimate C 1200TL fiyatına satılıyor en fazla. Malzeme kalitesi ve batarya performansı isteyen sadece PC'de oynayacak oyuncu için Ultimate C daha iyi ama zaten onun da yavaştan tarihi doluyor. Aynı fiyata hall effect ve Bluetooth bulunduran daha gelişmiş versiyonu alacak yakında.

Ayrıca Nova Lite çok daha sonradan çıkan bir gamepad. Daha incelemeleri ve geri dönüşleri tam alınmadan insanlara öneride bulunmak doğru olmazdı. Ultimate C ise safe kalitesini kanıtlamış bir koldu.

Hocam G5 Pro mu önerirsin X10 mu? Param sadece G5 Pro'ya yetiyor ama X10 bana daha hoş geldi.

Birçok video gördüm hall effect konusunda G5 Pro'nun kötü olduğunu stabil olmadığını falan sizce iyi mi benim de net bir görüşüm yok.

1721313099044.webp

Fazla saçmalamışlar. Avarage yüzde 13 error rate bulunduran gamepad ile bunu kıyaslıyolar şaka gibi. Hadi snap back dediğimiz Analog merkezlemesi daha iyi desem oda daha iyi değil aşağı yukarı aynı performansta bununla.

1721313226984.webp

Aklıma gelmişken yazayım daha sonradan düzeltmiş olabilirler. Duyumlarıma göre sonradan alınan modellerde error rate yüzde 0.2 civarında deniyor ama hem eski modelin gelme riski hem de Bluetooth 3.0 olması - kablosuz alıcı performansının biraz daha kötü olması gibi olaylar nedeniyle tek kontroller alacaksam çok tercih etmem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 66752
Fazla saçmalamışlar. Avarage yüzde 13 error rate bulunduran gamepad ile bunu kıyaslıyolar şaka gibi. Hadi snap back dediğimiz analog merkezlemesi daha iyi desem oda daha iyi değil aşağı yukarı aynı performansta bununla.

Eki Görüntüle 66753

Aklıma gelmişken yazayım daha sonradan düzeltmiş olabilirler. Duyumlarıma göre sonradan alınan modellerde error rate yüzde 0.2 civarında deniyor ama hem eski modelin gelme riski hem de Bluetooth 3.0 olması - kablosuz alıcı performansının biraz daha kötü olması gibi olaylar nedeniyle tek kontroller alacaksam çok tercih etmem.

Bense ikisinin arasındayım G5 Pro almam çok daha iyi olur değil mi hocam başka bir sorunu falan yok diye biliyorum G5 Pro'nun (bu arada evet X10 güncelleme sonrası bu performansa geldi)

Bense ikisinin arasındayım G5 Pro almam çok daha iyi olur değil mi hocam başka bir sorunu falan yok diye biliyorum G5 Pro'nun (bu arada evet X10 güncelleme sonrası bu performansa geldi)

Öyleyse ikisi de alınır ama Bluetooth olarak da telefonda kullanırım diyorsan Easy SMX X10 biraz üzer onun Bluetooth versiyonu 3.0 çünkü.

Alıcı performansı olarak da machenike biraz daha iyi.

Son düzenleyen: Moderatör: