8BitDo Ultimate C'nin abartılması

Genel malzeme kalitesi çok iyi. Batarya performansı olarak iyi bir performans veriyor ve EasySMX X10 ve Machenike G5 PRO 1800TL bandında satılırken Ultimate C 1200TL fiyatına satılıyor en fazla. Malzeme kalitesi ve batarya performansı isteyen sadece PC'de oynayacak oyuncu için Ultimate C daha iyi ama zaten onun da yavaştan tarihi doluyor. Aynı fiyata hall effect ve bluetooth bulunduran daha gelişmiş versiyonu alacak yakında.

Ayrıca nova lite çok daha sonradan çıkan bir gamepad. Daha incelemeleri ve geri dönüşleri tam alınmadan insanlara öneride bulunmak doğru olmazdı. Ultimate C ise safe kalitesini kanıtlamış bir koldu.

Bu durumda ilk yazdığına katılıyorum. Çeşitlilik için güzel olur. Ben Yeşil rengini daha çok seviyorum, mor olanı benlik değil. Tabi ihtiyacın yoksa, ki öyle demişsin, almanın da lüzmu yok bana kalırsa.

Hocam G5 Pro mu önerirsin X10 mu? Param sadece G5 Pro'ya yetiyor ama X10 bana daha hoş geldi.

Hocam G5 Pro mu önerirsin X10 mu? Param sadece G5 Pro'ya yetiyor ama X10 bana daha hoş geldi.
G5 Pro daha iyi. X10'un malzeme kalitesi okadar iyi değil. Ayrıca bluetooth versiyonu dandik 3.0 destekli sadece.

G5 Pro RGB'li ve jiroskopu var daha güzel görünüyor ancak half effect bakımından X10 Pro daha stabil deniliyor ayrıca pil süreside daha uzun G5 Pro daha mantıklı görünüyor.

G5 Pro RGB'li ve jiroskopu var daha güzel görünüyor ancak half effect bakımından X10 Pro daha stabil deniliyor ayrıca pil süreside daha uzun G5 Pro daha mantıklı görünüyor.
X10 pro daha stabil falan değil kafasından atmış onu diyenler.

X10 Pro daha stabil falan değil kafasından atmış onu diyenler.

Birçok video gördüm hall effect konusunda G5 Pro'nun kötü olduğunu stabil olmadığını falan sizce iyi mi benim de net bir görüşüm yok.

Birçok video gördüm hall effect konusunda G5 Pro'nun kötü olduğunu stabil olmadığını falan sizce iyi mi benim de net bir görüşüm yok.

Fazla saçmalamışlar. Avarage yüzde 13 error rate bulunduran gamepad ile bunu kıyaslıyolar şaka gibi. Hadi snap back dediğimiz Analog merkezlemesi daha iyi desem oda daha iyi değil aşağı yukarı aynı performansta bununla.

Aklıma gelmişken yazayım daha sonradan düzeltmiş olabilirler. Duyumlarıma göre sonradan alınan modellerde error rate yüzde 0.2 civarında deniyor ama hem eski modelin gelme riski hem de Bluetooth 3.0 olması - kablosuz alıcı performansının biraz daha kötü olması gibi olaylar nedeniyle tek kontroller alacaksam çok tercih etmem.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bense ikisinin arasındayım G5 Pro almam çok daha iyi olur değil mi hocam başka bir sorunu falan yok diye biliyorum G5 Pro'nun (bu arada evet X10 güncelleme sonrası bu performansa geldi)

Bense ikisinin arasındayım G5 Pro almam çok daha iyi olur değil mi hocam başka bir sorunu falan yok diye biliyorum G5 Pro'nun (bu arada evet X10 güncelleme sonrası bu performansa geldi)

Öyleyse ikisi de alınır ama Bluetooth olarak da telefonda kullanırım diyorsan Easy SMX X10 biraz üzer onun Bluetooth versiyonu 3.0 çünkü.

Alıcı performansı olarak da machenike biraz daha iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…