Utku92 Üstün Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.815 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 1.639 3 Eylül 2025 #11 LazJedi dedi: O şekilde ham 8K çözünürlük elde edilmiyor işte. Gördüğün her şey suni oluyor. yapay 8K çözünürlük yerine gerçek 2K çözünürlüğü tercih ederim. Genişletmek için tıkla... Vallahi bayağı fark ediyor ben o şekilde tercih etmezdim. Cam gibi oluyor. Denediniz mi bilmiyorum. PC Uzmanı dedi: Vay maşallah hocam peki 7K çözünürlük değil ya sizin monitör yine de 7K gibi görüntü kalitesi farkı oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Bayağı fark oluyor çok net cam gibi oluyor.
LazJedi dedi: O şekilde ham 8K çözünürlük elde edilmiyor işte. Gördüğün her şey suni oluyor. yapay 8K çözünürlük yerine gerçek 2K çözünürlüğü tercih ederim. Genişletmek için tıkla... Vallahi bayağı fark ediyor ben o şekilde tercih etmezdim. Cam gibi oluyor. Denediniz mi bilmiyorum. PC Uzmanı dedi: Vay maşallah hocam peki 7K çözünürlük değil ya sizin monitör yine de 7K gibi görüntü kalitesi farkı oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Bayağı fark oluyor çok net cam gibi oluyor.
LazJedi Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 1.532 Çözümler 11 Beğeniler 1.336 Yer 500 Republica 3 Eylül 2025 #12 Utku92 dedi: Vallahi bayağı fark ediyor ben o şekilde tercih etmezdim. Cam gibi oluyor. Denediniz mi bilmiyorum. Bayağı fark oluyor çok net cam gibi oluyor. Genişletmek için tıkla... Daha düşük çözünürlüklü monitörde oyunu daha yüksek çözünürlükte oynatmak elbette keskinlik sağlar. Bu şekilde oynamak daha iyi.
Utku92 dedi: Vallahi bayağı fark ediyor ben o şekilde tercih etmezdim. Cam gibi oluyor. Denediniz mi bilmiyorum. Bayağı fark oluyor çok net cam gibi oluyor. Genişletmek için tıkla... Daha düşük çözünürlüklü monitörde oyunu daha yüksek çözünürlükte oynatmak elbette keskinlik sağlar. Bu şekilde oynamak daha iyi.
Utku92 Üstün Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.815 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 1.639 3 Eylül 2025 #13 LazJedi dedi: Daha düşük çözünürlüklü monitörde oyunu daha yüksek çözünürlükte oynatmak elbette keskinlik sağlar. Bu şekilde oynamak daha iyi. Genişletmek için tıkla... Suni dediniz ama bayağı anlaşılıyor.
LazJedi dedi: Daha düşük çözünürlüklü monitörde oyunu daha yüksek çözünürlükte oynatmak elbette keskinlik sağlar. Bu şekilde oynamak daha iyi. Genişletmek için tıkla... Suni dediniz ama bayağı anlaşılıyor.