tolggc

Çalışkan
Merhaba. Yeni OLED monitörler için ne kadar süre bekleyeceğiz acaba?

13_rgb_stripe_tandem_oled_oraz_rgb_v_stripe_qd_oled_czym_sie_charakteryzuja_i_roznia_nowe_mat...webp

PG27UCDM, MO27u2, XG27UCDMg de aynı paneli kullanıyor. Ama ne paylaştığınız monitör de ne de benim yazdığım model de yeni dikey piksel şerit düzeni veya yeni kaplama yok. Sadece Penta Tandem panel var.

PG27UCDM, MO27u2, XG27UCDMg de aynı paneli kullanıyor. Ama ne paylaştığınız monitör de ne de benim yazdığım model de yeni dikey piksel şerit düzeni veya yeni kaplama yok. Sadece penta tandem panel var.

Yeni pixel düzeninin yazılara faydası dışında ne gibi faydası var? Monitor alacağım için araştırıyorum ama kaynaklar yabancı olduğu için pek anlayamadım. Mesela atmış olduğum linkteki monitörün üstüne ne gibi avantajlar eklenecek?

Yeni pixel düzeninin yazılara faydası dışında ne gibi faydası var? Monitor alacağım için araştırıyorum ama kaynaklar yabancı olduğu için pek anlayamadım. Mesela atmış olduğum linkteki monitörün üstüne ne gibi avantajlar eklenecek?
Tftcentral görüntü ve metin netliğini artırdığını söylemiş. Ama görüntü kısmını açmamış.

Metinler dışında kayda değer bir fark olur mu, emin değilim. Bunun üstüne düşen detaylı bir kaynak da görmedim. O kadar araştıracak fırsatım da olmadı.