Detaylar
Kim cevapladı?PC Uzmanı
Başarılı
Nisan ayında çıkar diye tahmin ediyorum.
Winner
Üstün
Yanma sorunu yok mu? Yani günde 20 saat açık kalabilecek mi?
ShadowLegion
Üstün
- Makaleler
- 1
8 saatte bir 5 dakika mola ver pixel cleaning yap 200.000 saat de kalır.Yanma sorunu yok mu? Yani günde 20 saat açık kalabilecek mi?
Glade
Üstün
- Makaleler
- 3
OLED monitörler için 20 bin saat bile iyi sayılırken 200 bin yani 22.5 yıl aşırı abartı bir değer olmuş.8 saatte bir 5 dakika mola ver pixel cleaning yap 200.000 saat de kalır.
Sadece MSI var satış yapan. Daha doğrusu sadece bunu buldum.
Sadece MSI var satış yapan. Daha doğrusu sadece bunu buldum.
PG27UCDM, MO27u2, XG27UCDMg de aynı paneli kullanıyor. Ama ne paylaştığınız monitör de ne de benim yazdığım model de yeni dikey piksel şerit düzeni veya yeni kaplama yok. Sadece Penta Tandem panel var.
- Özel olarak geliştirilmiş beş katmanlı organik ışık yayan yapı, enerjiyi dağıtarak verimliliği, kullanım ömrünü ve parlaklığı önemli ölçüde artırır.
- Sektörde tek olan 27 inç 160 PPI kendinden ışık yayan ekran da dahil olmak üzere yüksek çözünürlüklü ürünler için temel bir teknoloji.
- Şu anda DisplayHDR™ True Black 500 sertifikasına sahip tek 31,5 inç UHD monitör, QD-OLED Penta Tandem panel üzerine kuruludur.
- Bu yıl her boyut kategorisindeki amiral gemisi modellerinde kullanıma sunulacak… “QD'nin üstün değerini gösteren en son teknoloji”
- 2254
- penta samsung
- Forum: Kullanıcı Haberleri
PG27UCDM, MO27u2, XG27UCDMg de aynı paneli kullanıyor. Ama ne paylaştığınız monitör de ne de benim yazdığım model de yeni dikey piksel şerit düzeni veya yeni kaplama yok. Sadece penta tandem panel var.
Yeni pixel düzeninin yazılara faydası dışında ne gibi faydası var? Monitor alacağım için araştırıyorum ama kaynaklar yabancı olduğu için pek anlayamadım. Mesela atmış olduğum linkteki monitörün üstüne ne gibi avantajlar eklenecek?
Tftcentral görüntü ve metin netliğini artırdığını söylemiş. Ama görüntü kısmını açmamış.Yeni pixel düzeninin yazılara faydası dışında ne gibi faydası var? Monitor alacağım için araştırıyorum ama kaynaklar yabancı olduğu için pek anlayamadım. Mesela atmış olduğum linkteki monitörün üstüne ne gibi avantajlar eklenecek?
Metinler dışında kayda değer bir fark olur mu, emin değilim. Bunun üstüne düşen detaylı bir kaynak da görmedim. O kadar araştıracak fırsatım da olmadı.