Bütçe
9.000 TL
Eğer ekran kartımı satarsam belli bir süre içerisinde öyle yapacağım zaten ama şu anlık onun haricindeki fikriniz nedir?
Ekipman alın bence.

Ekran kartı yetiyor bana güncel olarak onu bir süre sonra değiştirmeyi düşünüyorum ayrı olarak. Bahsettiğim yapmak istediğim listeden mantıklı olan ekipmanmı değiştirmek.
Hepsinin değişmesi gerek ekipmanların.:)

Hocam bir sürü şey atmışsınız okumadınız galiba yazdıklarımı.

Yazdıklarını okudum, değiştirmen için önerilerim bunlar. Ekran kartını oynadığın oyunlar için güncellemen gerek yok ama işlemciye pek yakışmamış. 9060XT geçmek yerine 9070XT geçebilecekseniz değiştirmeniz daha mantıklı olur ama 9060XT için pek gerek yok.

Bütçen 9000 TL, neyi değiştireceğin sana kalmış. Bana kalırsa ekipmanların önceliğin olsun.

Yazdıklarını okudum, değiştirmen için önerilerim bunlar. Ekran kartını oynadığın oyunlar için güncellemen gerek yok ama işlemciye pek yakışmamış. 9060XT geçmek yerine 9070XT geçebilecekseniz değiştirmeniz daha mantıklı olur ama 9060XT için pek gerek yok.

Bütçen 9.000 TL, neyi değiştireceğin sana kalmış. Bana kalırsa ekipmanların önceliğin olsun.

Soğutucumun linkini atmışsınız sıvı soğutma yerine galiba değiştirmeme gerek yok anlamında mı attınız yazdıklarınızda.

@348375, fun60 Pro o fiyatıyla alınmaz.

@kaanxmiaa, ekipman değiştirme konusunda hemfikir miyiz?

Ekipman değiştirme konusunda hemfikiriz evet peki ekipman harici ve ekran kartı harici öneriniz ne olurdu.

@348375, Switch, kasa ve keycaps kalitesi olarak rakiplerinin gerisinde. 2 sene kullandım o klavyeyi. Sesi falan da tırt. PCB olarak da beğenmedim ben. Çok uğraştım modlamak için adam olmuyor.

Ek olarak 9K bütçeyle almam gereken ekipmanları atarsanız çözmüş oluruz :)

Ekipman değiştirme konusunda hemfikiriz evet peki ekipman harici ve ekran kartı harici öneriniz ne olurdu
Şahsen ekran kartı ve ekipman harici geliştirme yapmazdım.

Tabii.
Mouse tutuş şekliniz
Klavye boyut tercihiniz
Söylerseniz daha iyi öneriler yapabilirim.

Soğutucumun linkini atmışsınız sıvı soğutma yerine galiba değiştirmeme gerek yok anlamında mı attınız yazdıklarınızda.
Evet.

Ekipman önerisi yaptım dikkat ediyor musunuz?

@348375, switch, kasa ve keycaps kalitesi olarak rakiplerinin gerisinde. 2 sene kullandım o klavyeyi. Sesi falan da tırt. PCB olarakta beğenmedim ben. Çok uğraştım modlamak için adam olmuyor.
O halde farklı bir klavye önerin, diğer önerdiklerim hakkında sorun yok diye düşünüyorum.

Evet.

Ekipman önerisi yaptım dikkat ediyor musunuz?

O halde farklı bir klavye önerin, diğer önerdiklerim hakkında sorun yok diye düşünüyorum.

Attıklarınızı dikkate aldım çok teşekkürler farklı önerileri istedim diğer üyeden.

Tabii.
Mouse tutuş şekliniz.
Klavye boyut tercihiniz.

FiveM oynadığım için F tuşları olması yeterli numpad olmasa da olur %75 falan oluyor galiba.

Tabii.
Mouse tutuş şekliniz.
Klavye boyut tercihiniz.

Mouse tutuş şeklim önemli değil ben her mousele takılırım :D

Tabii.
Mouse tutuş şekliniz.
Klavye boyut tercihiniz.

Yapmış olacak olsanız ne yapardınız bir şey deyin ya meraktan soruyorum :D