Bütçe
9.000 TL
@kaanxmiaa,

Ben bana yanıt verdiğinizi sandım, pardon hocam.

Estağfrullah tekrar sağ olun.

@kaanxmiaa,

Şu an kontrol ettim güzel ürünlere benziyorlar hiç anlamam ekipmandan onun haricinde kulaklık HyperX daha mantıklı değil midir?

Şu an kontrol ettim güzel ürünlere benziyorlar hiç anlamam ekipmandan onun haricinde kulaklık HyperX daha mantıklı değil midir?
Yani bütçe çıkarsa HyperX Cloud III S Wireless iyidir. Aktif kullanıyorum. İnceleme konum var, alma gibi bir düşünceniz olursa bir bakın derim.

@kaanxmiaa yoğun olarak ne oynuyorsunuz, sadece FiveM ve CS mi?

Yoğun olarak FiveM Valorant CS yani FPS oyunları ama illaki hikayeli oyunlar oynuyorum mesela şu an clair 33 oynuyorum arada bir hikayeli oynayasım tutuyor.

Yani bütçe çıkarsa HyperX Cloud III s Wireless iyidir. Aktif kullanıyorum. İnceleme konum var, alma gibi bir düşünceniz olursa bir bakın derim.

S modeli pahalı geliyor onun yerine bu modelinden bahsetmiştim
https://www.akakce.com/kulaklik/en-...k-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,228083899.html

@kaanxmiaa aktif olarak HyperX Cloud 3S kullanıyorum pek de memnun değilim ses kalitesi eko ayarlarına rağmen etkilemedi, ayrıca bütçen bu kadar kısıkken mouse tercihi olarak leviathan almanı önermem önermiş olduğum model tatmin edecektir.